Adela Diaconu a strălucit într-o rochie Aryanna Karen

Adela Diaconu a strălucit într-o rochie Aryanna Karen

Asociaţia „Rază de Speranţă“ , ai cărei beneficiari sunt peste 80 de copii și tineri, persoane diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, alături de Asociația “TheoEmyDor ” și grupul de inițiativă „Papuci pentru copii” au organizat balul caritabil „Inimi Albastre” pentru a veni în sprijinul copiilor și tinerilor cu nevoi speciale din Brașov cărora le oferă servicii terapeutice de recuperare.
Campioni mondiali și olimpici, artiști de marcă, vedete și designeri de top au fost alături cu dorința de a dărui speranță copiilor cu autism din Brașov. Numeroase personalități și vedete au contribuit astfel la reușita evenimentului, participând sau donând obiecte personale care au fost vândute la licitația organizată în cadrul balului. Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Monica Iagăr, Ilie Năstase, Mihai Leu, Cristina Chiriac, Paula Seling, Monica Roșu, Dana Săvuică, Crina Matei, Nausica Mircea, Florentina Opriș, Dana Tănase, Simona Iacob sunt doar câteva dintre personalitățile care au înțeles nevoile cu care se confruntă zi de zi beneficiarii noștri și au răspuns prezent invitației noastre de dărui binele.13
Gazdele evenimentului au fost realizatoarea și producătorul Tv – Adela Diaconu și MC-ul Răzvan Stroe. Adela a îmbrăcat o rochie ce a fost foarte admirată de la Aryanna Karen, designer de la care luna trecută a îmbrcat și rochia de mireasă. Ea a ales o rochie abastră în ton cu numele acțiunii.

2
Participanţii la eveniment au avut parte de un program deosebit, cu momente de muzică, dans și prezentări de modă unice. În cadrul licitaţiei, participanţii au putut achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză. Cei peste 200 de invitati au dat viață ringului de dans pe muzica îndrăgitei artiste Paula Seling sau a trupei Coco.
Balul de Caritate “Inimi albastre!”, ediția 2016 a strâns 60.000 de lei colectați din invitații, sponsorizări, donații și cele două sesiuni de licitație. Suma va fi direcționată către susținerea programelor terapeutice de recuperare ale celor peste 80 de copii și tineri beneficiari ai organizației.

5

“Pas cu pas, la Asociația Rază de speranță am învățat că bogația noastră și a copiilor noștri speciali sunteți voi, oamenii de lângă noi, care nu ați ezitat vreo clipă să răspundeți prezent chemării noastre! Suntem copleșiți și de această întâlnire de suflet alături de prietenii noștrii și ai copiilor noștri! Sunt peste 200 de inimi care au simțit la unison armonia de a fi alături de copiii și tinerii cu nevoi speciale! Noi, părinții care ducem lupta cu autismul avem nevoie de susținerea celor de lângă noi pentru a întrezări o rază de speranță. Dacă un copil tipic spune natural „mama”, părintele unui copil cu autism poate aștepta și câțiva ani, și doar după multe ore de terapie, micuțul său va putea rosti „mama”. Bucuria și împlinirea unei astfel de clipe nu pot fi surprinse în cuvinte! Pentru astfel de momente avem însă nevoie de susținea și implicarea noastră, a comunității! Doar cu ajutorul societății putem crea o lume mai bună și mai frumoasă, cu toleranță, respect, iubire și generozitate pentru copiii cu nevoie speciale! Încet, încet, învățăm cum să gestionenăm situațiile în care suntem puși în fața ipocriziei, ne-am obișnuit cu privirile compătimitoare, cu excluderile, cu comentariile răutăcioase. Luptăm continuu, cot la cot cu copiii noștrii, pentru a accelera procesul de recuperare, pentru a dărâma bariere de comunicare, pentru a le oferi posibilitatea de a se integra în societate. Astfel de evenimete ne oferă nouă speranța unui viitor mai bun pentru copiii noștri” a mărturisit Diana Niță, președinte Asociația Rază de Speranță Brașov.

1

12

Lasă un răspuns