Alin Pascal a intrat în spital după ce a filmat noul clip!

Alin Pascal a intrat în spital după ce a filmat noul clip!


Alin Pascal lansează single-ul și videoclipul “Melodia ta”, și de această dată a colaborat cu Randi și studioul Famous Production. La filmări, artistul a avut parte de peripeții.

 “Piesa „Melodia ta” este compusă de Randi și a avut un proces destul de lung, având în vedere că este prima piesă pe care o lansez. A trebuit să găsim un stil care să mă reprezinte cel mai bine. Filmarea a fost o placere, am avut parte de o echipă super profesionistă, căreia îi mulțumesc și cu care sper să realizez și următoarele videoclipuri”, a declarat Alin Pascal. Videoclipul este regizat de San și a fost filmat în Sinaia, în luna aprilie a acestui an. La filmări, artistul a răcit atât de rău, încât a fost nevoie de câteva zile de internare pentru a se trata. A fost cumplit de frig și am răcit îngrozitor. Așa am ajuns la spital”, a mai spus Alin.

Artistul nu are de gând să se oprească aici:“Având o trupă de coveruri de aproape 10 ani, m-am gândit că este timpul să-mi exprim trăirile și energia prin piese proprii. Este o lume nouă pentru mine, dar vreau să investesc toată energia mea pentru a scoate piese de calitate! Deja lucrăm la următoarea piesă, așa că stați aproape”,a mai spus Alin.

Alin Pascal a început să cânte încă de la vârsta de ani ani, fiind îndrumat de către părinții lui, Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu. De pe atunci, a învățat să cânte la un instrument, vioara. Ulterior a studiat la Conservatorul din Cluj. Proiectele muzicale implică și trupa de coveruri Alin Pascal Band, dar și participarea în cadrul emisiunii concurs Vocea României.

 

Lasă un răspuns