Alina de la ”Bravo, ai stil!” a defilat la Bucharest Fashion Week

Alina de la ”Bravo, ai stil!” a defilat la Bucharest Fashion Week

Andreea Dogaru și-a prezentat noua colecție – rochii de seară, intitulată ”Noblesse” la Bucharest Fashion Week! Pentru aprecitul designer a urcat pe podium și Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Andreea Dogaru a revenit la ediția din acest an a festivalului de modă, cu o colecție inspirată de celebrele păpuși Barbie. Rochiile semnate de Andreea Dogaru le vin în ajutor femeilor care își doresc să arate ca niște adevărate prințese. În prezentare a defilat și Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, care a îmbrăcat o rochie în nuanțe de albastru și alb. În emisiunea de la Kanal D, Alina a purtat și vestimentații realizate special pentru ea de Andreea Dogaru. În colecția de la Bucharest Fashion Week, designerul a folosit materiale prețioase. Culorile predominante ale colecției au fost cele pastel, de la rose quartz până la blue serenity, toate în tendințele acestui sezon. La finalul colecției a urcat pe podium și top modelul Ioana Francia- mireasa colecției. Designerul, care a încheiat prima seară a celui mai important eveniment de modă de la noi, a primit numeroase aprecieri laudative.

 

Andreea a făcut senzație și la ultimele ediții ale evenimentului Bucharest Fashion Week. În decembrie, în colecția acesteia a defilat pentru ea, Irina Columbeanu, iar în septembrie anul trecut, mireasa colecției sale prezentată în Dubai a fost Ramona Gabor.

Lasă un răspuns