Ce a făcut Alina Pușcaș cu doar câteva săptămâni înainte să nască?

Ce a făcut Alina Pușcaș cu doar câteva săptămâni înainte să nască?

Însărcinată în opt luni, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” va deveni pentru a doua oară mămică și abia așteaptă să își cunoască fetița. Însă, până atunci, mai sunt câteva săptămâni și Alina Pușcas a ales la fel ca și colega sa de platou, Andreea Bălan, să recolteze celulele stem din cordonul ombilical la naștere pentru a fi precaută. Vedeta a apelat la serviciile băncii de celule stem, Biogenis pentru profesionalismul și pragmatismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, dar și pentru că au în tratament primul copil român unde s-au folosit celule stem mezenchimale, din cordonul ombilical.

Alina Pușcaș a ales pachetul VIP constând în kitul cel mai complex de recoltare ce cuprinde: analiza sângelui mamei, prelucrarea celulelor stem ale copilului, extragerea celulelor stem în forma separată și concentrată, crioprezervare concentrat de celule stem în două recipiente, prelucrare porțiune de cordon, prelucrare gelatină Wharton, izolare de celule mezenchimale, prelucrare și purificare ADN copil, prelucrare și purificare ADN mamă, pachet 101 teste genetice și pachet asistentă la transport. Prețul kitului de recoltare ajunge până la 9060 lei!

Sunt conștientă că sănătatea fetiței mele este pe primul loc, așa că m-am decis să apelez la serviciile băncii de celule stem Biogenis, fără ezitare. Contractul l-am încheiat pe o perioadă de 18 ani, până când fetița mea va deveni majoră și titularul de drept al celulelor. Apoi, ea va decide ce va face cu acestea. Sperăm să nu le folosim sau dacă le vom folosi, știința să evolueze astfel încât să putem întineri cu ajutorul lor. În plus, am dorit să fim liniștiți și să îi asigurăm o viață lipsită de griji din punct de vedere medical. Nu strică niciodată să ai un plan de rezervă. Reprezentanții băncii de celule stem Biogenis mi-au povestit toți pașii de la semnarea contractului până la crioprezervarea concentratului și sunt sigură că viitorul fetiței mele este pe mâini bune!”, a declarat Alina Pușcaș.

Lasă un răspuns