Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis lansează luni, un dublu album

Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis vin cu surprize în acest început de vară. Cei doi soți vor lansa două albume luni, 10 iunie, în prezența unor invitați de marcă.

Alina și Romeo Negoiasă de la trupa Alesis lansează albumele cu numerele 8 și 9 din cariera lor. Cei doi artiși au editat până acum 6 albume Alesis, dintre care unul de colinde cu regina muzicii populare, Irina Loghin și unul cu Orchestra Națională Lăutarii din Chișinău condusă de Nicolae Botgros, cel de-al șaptelea fiind un Best Of. Cei doi soți au în plan și un al 10-lea album, unul inedit, și anume, de duete cu mari artiști de la noi. ”Avem în jur de 100 de melodii proprii, unele cu videoclipuri. Pe albumele pe care le lansăm acum, avem 35 de melodii noi, creații ALESIS, muzică ușoară, folclor și muzică de petrecere. O mare parte dintre melodii au fost prezentate publicului și în turneele noastre din țară și străinătate din: SUA, Canda, Israel, Norvegia, Olanda, Germania, Italia, Spania….”, ne spun cei doi artiști care promit un program special la evenimentul de lanasare din 10 iunie 2019.

Printre invitații speciali se vor regăsi: Irina Loghin, Fuego, Teo Trandafir, Marcel Pavel, Gina Pavel, Matilda Pascal Cojocărița, Adrian Enache, Iuliana Marciuc, Ștefan Cigu, Ianna, Adrian Daminescu, Florentina Satmari, Elise Stan, Raoul, Gabriel Dorobanțu, Stela Enache, Trupa VOX, Iuliana și Costin Ghinea (Prestige Orchestra), Nae Alexandru.

Evenimentul va fi prezentat de Octavian Ursulescu.

Lasă un răspuns