Ana Mardare: “Cred că visele pot deveni realitate”

Ana Mardare: Cred că visele pot deveni realitate”

Ana Mardare se poate lăuda că a avut privilegiul să cânte în deschiderea concertelor unor artiști de nivel mondial, precum: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M și Leona Lewis, iar de puțin timp a intrat în trupa System Band. A urcat de multe ori pe scena Festivalului Mamaia și a participat de două ori la concursul Eurovision.
Acum, Ana Mardare și-ar dori să mai cânte cu Marcel Pavel. „Unul dintre preferații mei este Marcel Pavel, cu care am colaborat și mi-aș dori să repet experiența, iar dintre celelalte voci românești mi-ar plăcea să cânt cu: Nico, Luminița Anghel, Monica Anghel. Ascult multă muzică internațională și, desigur, mi-ar face mare plăcere să cânt alături de: Brian McKnight, Beyonce și Kim Burell. Am avut privilegiul și onoarea de a cânta în deschiderea unor cântăreți de nivel mondial, cum ar fi: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M, Leona Lewis, etc. Cred că visele pot deveni realitate.Trebuie doar să muncim în direcția pe care ne-o dorim și să sperăm”, spune Ana Mardare.

ana-mardare

Colecționează eșarfe

Tânăra interpretă își alege cu atenție vestimentațiile de scenă. Colecționează eșarfe și are acasă un sertar întreg. ”Cred că am peste 80 de eșarfe achiziționate din diferite orașe ale țării, dar și din alte țări. Am făcut o pasiune pentru ele. Ultima, întotdeauna, mi se pare cea mai interesantă, cea mai frumoasă, deși, fiecare are povestea ei. Această pasiune pentru accesorii mi-a insuflat-o mama, un om extrem de elegant și cu foarte mult bun-gust”, mărturisește solista trupei System Band.
Din System fac parte acum două talentate soliste și muzicieni de excepție: Ana Mardare, Darya Lupescu, Arthur Mihai (liderul trupei), Sorin Dragoș și Florin Negru. Darya Lupescu Cristina are 25 de ani și a absolvit Facutatea de Psihologie din cadrul Universității „Titu Maiorescu”. La 14 ani, părinții au înscris-o la Școala Populară de Artă, apoi a participat la emisiunea-concurs „Megastar” (Prima TV), unde a fost singura finalistă din București în galele finale! În 2012 a participat la concursul „X-Factor”, unde s-a clasat între primii 24 de concurenți. Iar în 2013 a cântat alături de o trupă de cover-uri, timp de un an. De asemenea, pianistul Sorin Dragoș a cântat o viață în Germania și are colaborări cu Teatrul Constantin Tănase. Florin Negru a cântat cu trupa lui Călin Geambașu și în 2003 a câștigat un premiu la Secțiunea Creație a Festivalului Mamaia.

Lasă un răspuns