Andreea Bălan lansează împreună cu Edward Sanda single-ul și clipul „Pe drum”

Andreea Bălan lansează împreună cu Edward Sanda single-ul și clipul „Pe drum”

După ce anul acesta a lansat piese precum „Așa de frumos” și „Tango în priviri”, Andreea Bălan colaborează cu Edward Sanda pentru single-ul și videoclipul „Pe drum”, o poveste cinematografică despre dragoste, suferință și vindecare. Muzica este compusă de Alex Pelin, iar producția este făcută de Adi Colceru în studiourile EpiQ.

« Pe drum » este despre iubirea care de multe ori se transformă în suferința și despre puterea de a merge mai departe. Este important felul în care reușim să ne refacem după fiecare despărțire și cum ne refacem aripile ca să putem iubi și zbura din nou”, mărturisește cântăreața.

Colaborarea cu Andreea Bălan este una inedită și mă bucur mult să pot cânta alături de o artistă pe ale cărei melodii am crescut. Piesa « Pe drum » este diferită de celelalte piese cântate de mine. Sper din suflet să vă placă!”, declară Edward Sanda.

 Andreea Bălan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri deoarece îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică cu un maraton de emoții, pasiune și distrație prezentate în diferite povești conceptuale. În prezent, Andreea este în turneu national cu Fantezia Show, un show special cu Super Eroi, majorete, iepurași sexy, momente latino, toate fiind prezentate live cu trupa sa de instrumentiști. 

Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul „Doar pe a ta”, ce a cucerit topurile de specialitate și a fost no.1 timp de 2 luni. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără tine”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns