Andreea Bălan a investit în viitorul copilului ei!

Andreea Bălan a investit în viitorul copilului ei!

Artista trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar ceea ce o face fericită este faptul că va avea un copil. Când vine vorba de siguranța propriului copil, părinții vor să se asigure că fac totul pentru acesta, iar Andreea Bălan nu este o excepție, așa că a decis să recolteze celule stem pentru fetița ei, alăturându-se, astfel, familiei Biogenis.

Grija unei familii pentru copilul ce urmează să se nască pornește din momentul în care mama află că este însărcinată și începe să își facă planuri, se gândește la viitorul lui, vrea să îi asigure absolut tot ce are nevoie și își dorește să fie sănătos și să devină un adult responsabil. Andreea Bălan și iubitul ei au apelat la una dintre cele mai cunoscute bănci de celule stem din România, după ce au luat în considerare criterii importante în alegerea ei: posibilitatea stocării probei în România sau în alte țări, stocarea de concentrat de celule stem și posibilitatea stocării de porțiune de cordon ombilical. „Pentru mine, familia reprezintă cel mai important lucru în viața mea și mi-am dorit foarte tare să îmi creez și eu o una. Echipa Biogenis mi-a explicat și m-a făcut să înțeleg cum un gest pe care îl pot face acum, poate salva sau schimba viața întregii familii mai tarziu. Ei au răspuns cerințelor mele și m-au lăsat să aleg din serviciile speciale aflate în portofoliul lor, oferindu-mi o mulțime de informații pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește celulele stem și recoltarea lor”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Balan (1)

Criteriile importante care trebuie luate în considerare atunci când se apelează la o bancă de celule stem sunt: posibilitatea stocării probei în România sau în alte țări, stocarea de concentrat de celule stem, contractul este supus legislației române, banca este membră a Asociației Române a Băncilor Acreditate de Celule Stem și oferă posibilitatea stocării de porțiune de cordon ombilical, iar transplanturile sunt
realizate cu succes. Biogenis mai oferă suportul unui transplantolog, dar și pentru transplant în cazul în care este nevoie de proba pentru utilizare.

Celulele stem hematopoietice (formatoare ale celulelor din sânge) se găsesc în sângele din cordonul ombilical, în măduva osoasă și în sângele periferic. Cele din sângele de cordon sunt tinere și se pot utiliza pentru tratarea a 70 de boli, în arii ca: neurologie, oftalmologie, ortopedie, hematologie.

Lasă un răspuns