Andreea Rădulescu, inaugurare cu fast a şcolii de make-up

Andreea Rădulescu, inaugurare cu fast a şcolii de make-up

Andreea Rădulescu, inaugurare cu fast a şcolii de make-up

Make-up artista cu studii la Hollywood ce a realizat până acum numeroase transformări la „Demascarea”, şi-a deschis săptămâna trecută a treia şcoală de make-up într-o locaţie exclusivistă din Capitală. Evenimentul a fost unul intim la care invitaţii au admirat „monstrul” ce s-a plimbat printre invitaţi, dar au testat şi produsele Paese, brand de top în materie de produse de make-up. „Make-up-ul nu este doar o artă. Este rezultatul unui studiu continuu și al unei dedicări continue, aceasta este percepția mea. Cursanții au oportunitatea de a-şi stabili  bazele teoretice și cele practice, pe sistemul Hollywoodian,  aceste tehnici fiind avizate la nivel internaţional de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii. Mi-am dorit întotdeauna să împărtăşesc experienţa mea la Hollywood cu toţi cei pasionaţi de make-up, mai ales că în acest domeniu tehnicile sunt diferite iar fiecare artist creează ceva inedit. Eu îmi doresc să evoluez în permanenţă şi de aceea particip la cât mai multe workshopuri şi cursuri în toată lumea. Consider că orice make-up artist de renume, deşi îşi creează stilul lui, este bine să îşi îmbogăţească experienţa prin trucuri diferite. Efectele speciale reprezintă în continuare slăbiciunea mea, tehnicile sunt individuale și unice pentru fiecare make-up  artist. Cei care îşi doresc să afle mai multe detalii despre Hollywood Beauty Academy pot accesa www.andreearadulescu.ro”, a mărturisit Andreea Rădulescu. Adelina Pestriţu, Natalia Mateuţ, Bambi, Monica Colceriu (TVR), Julia Jianu, campionii mondiali Marian Drăgulescu şi Monica Roşu au fost câteva dintre vedetele care au felicitat-o pe Andreea.

 

andreea

„Le multumesc celor prezenti la evenimentul de inaugurare a Hollywood Beauty Academy. Va promit ca voi face o treaba extraordinara si in Bucuresti”.

Andreea Radulescu

Andreea - make-up scool-312

 

„Inovatia este un cuvânt care mă face sa simt ca pot lucra cu adevărat.Ador sa creez personaje de film prin tehnica efectelor speciale.Este practic singurul moment in care poti creea o persoana asa cum iti imaginezi tu iar aceasta sa prinda viata, dar mai ales multumirea sufleteasca pe care o ai atunci cand rezultatul final este cel dorit”

Andreea Radulescu

Lasă un răspuns