Carmen Brumă și Adina Halas au „evadat” la wellness!

Carmen Brumă și Adina Halas au „evadat” la wellness!

După sărbătorile Pascale ne gândim la detox și la un stil de viață sănătos. De curând, Carmen Brumă și buna ei prietenă Adina Halas, pasionate de sport și alimentație sănătoasă au descoperit la doar 40 de km de București – Youness Clinic, (www.younessclinic.ro) un centru de detox și wellness. Cele două vedete și-au oferit un weekend doar pentru răsfăț cu masaje, plimbări în natură, chiar în pădurea ce înconjoară clinica. Carmen a avut parte și de o surpriză din partea gazdelor. Pentru a se simți ca acasă, i-au preparat câteva dintre rețetele de pe blogul ei. “A fost o surpriză frumoasă. Pe lângă hrana sănătoasă, ne-am răsfățat cu masaje cu miere și plimbări prin pădure care ne-au reîncărcat bateriile. Medicul Ștefan Stângaciu, președinte onorific al Youness Clinic, medic atestat în acupunctură, api-fito-aroma terapie, formator în apiterapie și autor de cărți de specialitate în mai multe limbi,  ne-a dezvăluit câteva dintre multiplele beneficii ale produselor stupului pentru combaterea oboselii fizice și psihice”, a mărturisit Carmen Brumă.

 

Cu siguranta vom repeta experienta”

Adina Halas s-a declarat și ea încântată de zilele petrecute la clinică. “Mă bucur foarte tare că am putut petrece câteva zile cu prietena mea. Chiar dacă avem familii, e important și să avem timp pentru noi, pentru a ne încărca bateriile. A fost un weekend relaxant și cu siguranță vom repeta experiența”, ne-a spus și Adina Halas.

Clinica este dotată cu 36 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament și cabinete medicale. Există săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație, relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, saună umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), saună uscată, jacuzzi și săli de masaj. Un alt beneficiu sunt cei 10.000 mp de teren în pădure destinat exclusiv relaxării și plimbărilor în natură.

Lasă un răspuns