Carmen Brumă și Mircea Badea au petrecut Halloween-ul într-o vilă din 1884!

Carmen Brumă și Mircea Badea au petrecut Halloween-ul într-o vilă din 1884!

Pasionate de sport, viață sănătoasă și istorie, vedetele au ales să petreacă trei zile de Halloween la Vila Camelia din Sinaia. În timp ce Carmen Brumă a alergat în fiecare dimineață aproximativ o oră și jumătate pe drumul dintre vilă și castelul Peleș, Mircea Badea s-a relaxat profitând de cele două zile libere. Cei doi au mâncat doar preparate românești, au exclus glutenul din meniu fiind considerat nesănătos și s-au bucurat de câteva clipe de liniște și aer curat.

Cu toate că de 15 ani lucrează la foc continuu pentru cele trei emisiuni în direct, având doar o zi liberă pe săptămână, de această dată și-a făcut timp să se relaxeze două zile la munte pentru a-și încărca bateriile pentru următoarea perioadă aglomerată. “Micile plăceri și alese sunt cele mai importante în viață! Am trăit exact așa la Vila Camelia din Sinaia. Mai vreau!”, a mărturisit Mircea Badea.

Carmen și Mircea au uitat în acele zile de grijile cotidiene și s-au răsfățat cu preparate românești gătite ca la mama acasă. În seara de Halloween, Carmen a asistat la focul de tabără organizat de vila Camelia și a fost încântată de prepartele desenate în farfurii care prezentau personaje de vrăjitorie înfricoșătoare, dar gustoase. „Am căutat un loc intim, cochet și plin de istorie pentru câteva zile libere cu familia mea și m-am bucurat să descoperim Vila Camelia din Sinaia. Aceasta a aparținut avocatului Casei Regale, a fost construită în anul 1884 și încă mai păstrează vitraliile, mobilierul și arhitectura acelor ani, fiind restaurată cu mult bun gust chiar de strănepoata proprietarului. M-am bucurat să mănânc gustos și sănătos meniurile care ni s-au pregătit”, a declarat și Carmen Brumă.

Mircea Badea

 

Lasă un răspuns