Colecția de clutch-uri de mătase Silkdom în exclusivitate la Molecule F

Colecția de clutch-uri de mătase Silkdom în exclusivitate la Molecule F

Povestea clutch-urilor de mătase Silkdom, made în România a început acum 7 luni. Colecția de clutch-uri este disponibilă acum în exclusivitate la Molecule F Concept Store. Toate piesele sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior și catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită în realizarea clutch-urilor provine din Franța, Japonia, Italia, China, India, dar și din România.

Colecția de clutch-uri transmite valorile brandului: senzualitate, îndrăzneală, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău. Clutch-urile Silkdom sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povești și transmit emoții.

Bucuria de a realiza o piesă unică pentru orice femeie, este greu de descris în cuvinte. Clutch-urile Silkdom sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povești și transmit emoții. Nu am întâlnit încă pe cineva care să rămână indiferent la vederea lor.”, declară Madalina Nistor, fondator Silkdom.

 

Creații complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect care la sfârșit este unic. Clutch-urile Silkdom pot fi purtate de la ținute de seară, dar și în combinații cu jeans, cămăși largi bărbătești, fuste de piele, etc.

Sub brandul Silkdom sunt realizate și bijuterii din mătase, eșarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com și în Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.

Lasă un răspuns