Cursuri de machiaj acreditate ANC cu make-up vedetelor, Elena Ciftci

Cursuri de machiaj acreditate ANC cu make-up vedetelor, Elena Ciftci

Coco Chanel spunea că pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii întotdeauna diferită. Și pentru asta make-up artistul Elena Ciftci a gândit un curs de machiaj profesionist 3 in 1 unic în România care va începe pe 15 ianuarie și durează până pe 31 ianuarie, de la 10.00 la 17.00.

Cursul Star Beauty Center by Elena Ciftci va conține: 1. un curs de make up de bază -10 tehnici -10 tipuri de machiaj, 2. curs de sprâncene -stilizare, formă și vopsire cu henna cea mai nouă tehnică, dar și cea mai căutată de cliente și 3. curs de extensii de gene 1 D -2 D.

La sfârșitul cursului diploma eliberată este acreditată de Ministerul Muncii putând astfel profesa în orice salon sau vă puteți deschide propria afacere.

De asemenea, produsele de make-up și pensulele sunt puse la dispoziția cursantelor, iar la 3 module achziționate se obține o reducere de 30% și diploma autorizată.
*Se poate opta și pentru alte variante de curs:

De exemplu, se poate opta pentru modulul 1 și 2, sau 2 cu 3 sau 3 cu 2, dar se poate opta doar pentru un singur modul. Dacă alegeți toate cele 3 module aveți și o reducere de 30%.

*cursurile de gene vă oferă posibilitatea achiziționării kitului cu reducere de 20% pe perioada cursului

*pe perioada cursului școala de make up oferă 20-30% reducere la produsele de make up.

Cursul de machiaj cuprinde:

Teorie: noțiuni de cosmetică, anatomia feței, teoria culorilor, optica, fashion, machiaj, corecții și metode alternative de alegere a culorilor.

Demonstrație și practică: “smokey eyes”, machiaj corector, progresiv, de zi, de seară, pentru senioare, pentru ochelari, manechin, de show, exotic, fotografie.

Bonus: machiajul pentru evenimente speciale și multe trucuri diferite, iar pe parcursul cursului vor fi invitate persoane publice pe care se vor face demonstrații de machiaj. Printre acestea au luat parte: Miki ex K-pital, Nasrin Ameri, Bianca Drăgușanu, Valentina Pelinel, Crina Matei, Adina de la Heaven.

Cursul de adresează oricărei femei indiferent de vârstă. E simplu să fii diferită. Înscrie-te acum și rezervă-ți un loc pentru cursul din 15 ianuarie. Adresa: Piata Alba Iulia 6, bl. I5, sc. 2, etj. 1, ap. 28. Telefon: 0754 21 10 21.

Elena Ciftci este un make-up artist cu o vastă experiență în domeniul machiajului. 

Elena are formarea de bază la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass -atelier Paris -tehnica acuarelei, tehnica creionului și tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu -tendințe  în Make Up și un Masterclass în perfecționare tehnici cremoase și eyeliner by Natalia Clima.

Lasă un răspuns