Dana Săvuică se întâlnește cu femeile inteligente din Brașov

Dana Săvuică se întâlnește cu femeile inteligente din Brașov

După succesul de care s-a bucurat în țară, Caravana Trăiește Inteligent poposește în ultimul oraș, pe 8 decembrie ora 17.00 în hotelul Aro, din inima Brașovului. “Am intrat în luna sărbătorilor și nu întâmplător, ultimul eveniment Trăiește Inteligent organizat împreună cu Replica Vedetelor Events, va avea loc la munte, în superbul oraș Brașov. Am ales ca loc de întâlnire cu invitatele mele cel mai elegant hotel și cu tradiție îndelungată, hotel Aro. Situat în cetrul orașului, având cele mai frumoase camere și cele mai bune servicii, mă ispitește și mai mult acum cu meniul creat de singura femeie Chef din Europa de Est, Cornelia Ghișoi. Partenerii noștri vor veni la Brașov cu recomandări despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre îngrijirea tenului cu laptele Doina de la Farmec și despre tendințele acestui sezon prin colecția de bijuterii MeliMelo. Seara va culmina cu noua colecție semnată de designerul Dorin Negrău: Chic Transilvania, perfectă pentru doamnele care doresc să fie speciale în acest sezon al sărbătorilor! Frumusețea nu ține doar de exterior, ci și de interior, așa că Beauty Help va dezvălui secretele menținerii sănătații, frumuseții, tinereții tenului din interior și va oferi momentul descoperirii unui nou produs minune. Ziua de 8 decembrie ora 17.00 va fi marcată de gustul cu merișor și lămâie al berii Redd’s, dar și de vinul roze de la Domeniile Sâmburești și apa Aqua Carpatica. Pe lângă momentele de modă și frumusețe oferite împreună cu partenerii noștri, vom avea  invitate speciale două femei puternice, ambițioase și talentate: Adela Diaconu și Corina Ozon. Cele două doamne cu siguranță ne vor dezvalui ce înseamnă să trăiești inteligent într-o societate în care femeia are un rol extreme de important și pentru care imaginea contează”, a încheiat Dana Săvuică.

Și scriitoarea Corina Ozon se declară încântată de proiectul Trăiește Inteligent. “Am trăit încă o experiență marca „Trăiește inteligent”, alături de Dana Săvuică. Pe lânga brandurile și produsele interesante, prezentate la eveniment, am cunoscut oameni care construiesc lucruri și am avut ocazia să vorbesc și despre cărțile mele. Pentru că, desigur, au fost și “Tentații” și vor fi și la Brașov, pe 8 decembrie, savurate la o sticlă de bere cu merișor Redds”.

În cadrul proiectului național „Trăiește Inteligent” by Dana Săvuică, Adela Diaconu ne-a declarat ca le va prezenta invitatelor ce înseamnă un stil vestimenar unic. „Shopping-ul ar trebuie să fie o relaxare și o plăcere în viața fiecăruia. Bucuria este cu atât mai mare cu cât știi să îți alegi haine de calitate la prețuri normale, să găsești produse unicat ce te fac să te simți specială. Shopping-ul, între necesitate și plăcere, trebuie făcut inteligent și rațional pentru a nu se transforma într-o neplăcere. Vă invităm să aflați mai multe la evenimentul ce poartă semnătura Danei Săvuică”, a declarat Adela Diaconu, femeia care a reușit în ultimii 15 ani sa îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Este realizatorul TV care a reușit să impună produse media locale pe piața media națională de divertisment.

afis-traieste-inteligent-brasov

Lasă un răspuns