Vedetele au învățat să trăiasă inteligent de la Dana Săvuică!

Vedetele au învățat să trăiasă inteligent de la Dana Săvuică!

Miercuri seara elegantul restaurant boutique Brasserie Cotroceni s-a dovedit a fi aproape neîncapator datorită numeroaselor persoane care au dorit sa fie prezente la un nou eveniment Trăiește Inteligent cu Dana Săvuică. Au participat nume sonore din modă și showbiz-ul autohton precum: Claudia Pavel, Ozona Barabancea, Annes, Florentina Opriș și Dorin Negrau.

Ca de fiecare dată, Dana Săvuică a animat atmosfera și a dezvăluit tuturor care este elixirul tinereții și frumuseții, împărtășind secrete pe care le-a aflat de la brandurile de top și pe care le-a testat de-a lungul timpului. „Am fost imaginea ciorapilor eleganți Diamond by Adesgo în anii ’90 și mă bucur că acum s-au alăturat caravanei noastre, Trăiește Inteligent, sărbătorind 90 de ani de la deschiderea fabricii în București. A fost o seară plină cu oameni frumoși care au fost întâmpinați cu bere Redd’s cu gust de merișor, vin Roze de la Domeniile Sâmburești și apa pură Aqua Carpatica. Meniul apetisant al restaurantului Brasserie Cotroceni a făcut deliciul serii, mai ales când Iulia Gaga, proprietara locației a dezvăluit publicului că absolut toate produsele sunt bio și exclusiviste. Picanteria serii a fost scriitoarea Corina Ozon care a incitat spiritele cu noul sau roman, Tentații, nr.1 în top vânzări la Târgul de Carte Gaudeamus. A fost un eveniment cu voie bună și energie pozitivă, cu multe cadouri și premii oferite de partenerii noștri și pot spune că atmosfera destinsă m-a dus cu gândul la sărbătorile care se apropie. Mă bucur că am reușit să-i facem fericiți pe invitații noștri și că evenimentele Trăiește Inteligent, organizate împreună cu Replica Vedetelor Events sunt un real succes. Urmează pe 8 decembrie orașul Brasov unde publicul va fi invitat într-un spațiu elegant și cu tradiție, hotelul Aro”, a declarat Dana Săvuică.

 Annes și Ozana Barabancea
La eveniment au participat și Annes și Ozana Barabancea


Vedeta a mărturisit publicului spectator că promovează doar produsele și serviciile pe care le folosește precum cosmeticele Gerovital de la Farmec, ciorapii Diamond by Adesgo, iar când descoperă produse inovatoare, le testează și le propune publicului, recomandând calitateaălor garantata.Astfel, Dana și-a coafat părul singură cu peria rotativă Rowenta Nano Smart și a învățat invitatele să o folosească împreună cu stilista Luciana Vladutoiu de la Salonul Studio Addict, a început de două săptămâni o dietă cu produsul nutricosmetic Beauty Help, cu 9 elemente premium care întineresc organismul. Toate doamnele au dorit să testeze noua minune care ajută frumusețea din interior, astfel că Dana a oferit ocazia ca acestea să își facă singure shake-ul Beauty Help într-un pahar cu apă pura Aqua Carpatica.
Dana a recomandat femeilor să strălucească pe străzile mohorate ale orașului, toamna și iarna, cu colecția glamuroasă „Les Voyages” by MeliMelo și ciorapii colorați mați de 30 și 55 DEN Diamond by Adesgo.
Un moment special a fost cel în care Dana a introdus Elizabeth Arden, brandul american nr.1 în produse cosmetice și care s-a lansat de curând în România, oferind câteva produse din gama variată spre a fi testate de către invitate.

dsc_0020
La întrebarea: „Ce contează mai mult, frumusețea exterioară sau cea interioară?” publicul prezent a răspuns că amândouă, ele trebuie să fie o combinație firească care să arate adevărata față a femeii care trăiește inteligent.

Lasă un răspuns