Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu au lansat o carte ce poate salva vieți!

Seara trecută, Palatul Cesianu Racoviță s-a dovedit a fi neîncăpător. Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggeri și-au unit forțele pentru a lansa cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de Scleroză în Plăci primit de către Dr.Vanessa Youness, aceasta a decis împreună cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stângaciu, care i-a promis în urma cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu rotile și asa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți.

Această carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr Vanessa Youness ce a eliberat-o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic ca oricând! Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stângaciu și dr. Vanessa Youness au povestit aseară într-o conferință de presă deschisă despre cum te poți vindeca de această boală cumplită.

Dr. Vanessa Youness ne declara: “Am lansat cartea în speranța că și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci de fapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menită să saleveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață sănătoasă”.

 

Astăzi Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se numară și Clinica de medicină naturistă YOUness Clinic https://www.younessclinic.ro, Fondul de investiții YOUness https://younessinvestmentfund.ro și Fundația YOUness https://fundatiayouness.ro.

 

Cartea poate fi găsită aici:

1. Pe site-ul clinicii www.YOUness.ro

2. Librăriile Humanitas (librării în 12 orașe ale țării + București)

3. Librarium Librarii ( 9 librării în București și țară)

4. Librării partenere în Brasov (Libris și Ing Press), Târgu Jiu (Cartgo),
Timișoara (Esotera), Drobeta Turnu Severin (Sonet), Târgu Mureș
(Bibliofil), Piatra Neamț (Bibliopolis), București (Bibliostar)

5. Site-uri de vânzare online: Hamangiu.ro, emag.ro (prin intermediul
Rolcris sau Libris), libris.ro, elefant.ro,

6. Alexandria Librării (28 librarii, majoritatea în zona Moldovei + Arad
și Râmnicu Vâlcea)

Lasă un răspuns