Elena Ciftci te învață totul despre self makeup în două zile

Elena Ciftci te învață totul despre self makeup în două zile

Te uiți la o mulțime de tutoriale de Make-up pe Youtube, dar nu poți găsi cel mai bun machiaj pentru tine? Machiajul arată bine pe model, dar la final după ce te chinui și tu să urmezi pașii constați că pe tine nu arată la fel de bine. De ce? Pentru că fiecare dintre noi avem chipul diferit!

La acest lucru s-a gândit și make-up artistul Elena Ciftci când a înființat prima clasă de automachiaj profesionist. Pe parcursul a două zile, Elena te învață cum să realizezi singură un machiaj potrivit fizionomiei tale, de ce produse cosmetice ai nevoie și ce pensule îți sunt necesare! Elena e de părere că un machiaj de calitate nu are nevoie neapărat de 10 culori în degrade la ochi. Tot ceea ce ai nevoie este un bun echilibru al sprâncenelor și al ochilor tăi! Odată ce ai aflat cum să modelezi o sprânceană, cum să tragi un eyeliner perfect și cum să lipești genele, toate celelalte etape de colorare și smokey devin mult mai ușoare! „Toate suntem diferite de aceea trebuie să avem frumusețea noastră unică. Nu facem un machiaj tras la xerox pe fața noastră, ci adaptăm liniile machiajului și culorile în funcție de trăsături, vârstă, tipul pielii etc. Gândiți-vă dacă un machiaj schimbă prea mult fața ta, te face să arați ca o persoană total diferită, poate îmbătrânită, îți fură inocența și dulceața chipului … Nu aveți nevoie întotdeauna de a schimba mult atunci când faceti un machiaj, trebuie doar sa vă scoateți in evidenta trăsăturile, calitatile, într-un mod bun fără a vă simți transformate!” spune make-up artistul.

Elena are dedicate două zile de curs elevelor sale în care acestea află cel mai bun mod de a se machia singure! Astfel, oricine dorește se poate alătura grupelor de self makeup! În două zile de curs afli totul despre tenul uscat/gras , perfect eye liner, gradating, aplicarea de gene, smokeyeyes, machiajul de întinerire, contouringul și strobingul! Cele mai moderne tehnici și mai rapide în machiaj vă permit vouă ca și cursante să fiți la început machiate de Elena Ciftci, ca apoi să aveți posibilitatea să redați cu ușurintă același tip de machiaj voi singure.

Lasă un răspuns