Femeile i-au fost muze pentru primul album din carieră

Femeile i-au fost muze pentru primul album din carieră

14 ani, 11 piese și multe povești de dragoste transpuse pe muzică și versuri într-un mix de pop-rock și mesaje de suflet au întregit tabloul lansării primului album marca Ștefan Orfescu.

Talentatul artist a trăit de Sf. Andrei cel mai important eveniment din cariera sa și anume lansarea albumului „Despre noi” într-o companie selectă – zeci de fani, muza supremă, prieteni, familie și colegi de breaslă dragi, care îl prețuiesc și cu care a colaborat deseori – Alexandra Ungureanu, Mircea Rusu, Marian Niculescu, Claudiu Mirea, câțiva dintre ei cântand alături de Ștefan și band-ul său, spre satisfacția publicului, piese compuse de artist. Sprijinul și considerația acestor artiști fac mărturia calității noului proiect, Ștefan simțindu-se onorat și recunoscator: „Sunt artiști pe care îi respect foarte mult din punct de vedere muzical și care, din fericire, îmi sunt foarte buni prieteni, și desigur, aportul lor a reprezentat un mare plus. Le mulțumesc că sunt alături de mine!”

După discursul emoționant al marelui Mircea Rusu, ținut în preambulul actului artistic-live, muzica a vorbit preț de aproape două ceasuri, răscolind suflete și amintiri, evocand iubiri apuse și celebrând dragostea sub toate formele ei.

Albumul poate fi achiziționat din magazinele de specialitate, CD-ul poate fi găsit atât în magazinele de specialitate – Muzica și în câteva librării din București și din țară, dar și online: www.stefanorfescu.ro (secțiunea Cumpără album), pe pagina oficială a artistului(facebook.com/StefanOrfescuMusic).

Cantautor, chitarist, absolvent al Conservatorului din București, Ștefan Orfescu a cântat și colaborat de-a lungul carierei sale cu mari artiști – Mircea Rusu Band, Paula Seling, Nadine Parlament, Leo Iorga și Schimbul 3, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Amadeus, Claudia Pavel (Cream). Activează în prezent atât ca instrumentist, cât şi ca vocal, în trupa Avenue, care a cântat în deschidere la Scorpions şi Paul Gilbert (Mr. Big).

Lasă un răspuns