Fii o apariție în acest sezon! Alege încălțămintea ce îți garantează un look special!

Fii o apariție în acest sezon! Alege încălțămintea ce îți garantează un look special!

Bocancii sunt în trend în acest sezon, iar accesoriile fac diferența și garantează un look special. Fie că vorbim de bocancii cu ținte, potriviți pentru un stil rock, fie de ghetele glitter, care sunt elegante și glamour, sau de cele cu diverse aplicații, precum blana naturală sau fluturi, poți fi o apariție și în sezonul rece. Chiar și vedetele din showbiz-ul autohton au ales ghetele Leena G,  potrivite pentru aparițiile lor.

 

Printre acestea se află Nico, Elena Gheorghe și Lavinia, stiluri diferite și artiste foarte apreciate pentru cariera lor și care știu că imaginea este la fel de importantă ca și prestația artistică.

Fie că alegeți ghete din piele cu aplicații de blană naturală în diferite culori (verde, roșu, gri, negru), fie ghete silver din piele cu capse argintii, ele pot fi purtate la pantaloni, rochițe sau pantaloni scurți. În plus, pot fi accesorizate cu ghiozdane tot din piele naturală.

În 2017, noutatea la modă este folosirea glitter-ului atât în make-up, obiecte vestimentare, dar și pentru încălțăminte. Astfel că, o pereche de sandale din glitter poate fi piesa de rezistență în acest an, la fel și ghetele accesorizate sau o pereche de botine spectaculoase. Trebuie doar sa îndrăznești și cu siguranță vei atrage toate privirile.

Lasă un răspuns