Fuego, lansare cu fast a noului album – “Nu sunt singur”

Fuego, lansare cu fast a noului album – Nu sunt singur

Într-un cadru de poveste, Fuego a lansat un nou album intitulat „Nu sunt singur” cu piese compuse de Jolt Keresetely și Andrei Kerestely. La Palatul Cantacuzino, acolo unde s-a desfăşurat evenimentul, Paul Surugiu a fost aplaudat şi susţinut de Mirabela Dauer, Stela Enache, Sanda Ladoşi, Ileana Şipoteanu, Margareta Nistor, Natalia Guberna, Mioara Velicu, Doina Melinte, Ianna Novac, Lucia Popescu -Moraru şi alţii.

Seara a fost un regal! La propriu! Am lansat, în Palatul Cantacuzino din Capitală, albumul pe care l-am realizat alături de maestrul Jolt Kerestely – Nu sunt singur! Și chiar n-am fost singuri, nici eu și nici el, fiind înconjurați de prieteni, admiratori, mari personalități și de o stare cu totul specială! Am cântat, am râs și am creat o atmosferă unică, în care maestrul, la cei 83 de ani ai săi, a simțit dragostea publicului! Eu mi-s mândru că am dus la îndeplinire acest proiect admirabil, un material sensibil, elevat, o muzică aparte, complexă, de film, pe cuvinte poetice. Este un album dedicat tuturor romanticilor, un album în care am pus tot sufletul meu. Sunt fericit că, după 25 de ani, eu și nea Joly am stat la același pian și-am dăruit emoții, deloc împovărații de glorii și regrete. Le mulțumesc tuturor celor ce ne-au fost alături și sunt sigur că muzica aceasta va dăinui și va crea sentimente unice!”, a mărturisit Fuego.

La eveniment nu au lipsit nici tablourile lui Paul, atât flori, cât și parte din colecția inedită de epistole pictate – „Scrisori necitite”. Artistul, acompaniat la pian de maestrul Jolt Kerestely a interpretat melodii de pe noul album spre deliciul celor prezenți.

Noul album poate fi achiziționat în cadrul turneului național „Lăsați-mi muzica” ce va debuta pe 15 martie și va dura până pe 4 aprilie.

COMMENTS

  • Dana

    Jolt Kerestely si Paul Surugiu-Fuego, sunt doua mari valori ale Romaniei si eram convinsa ca aceasta lansare o a fie, ca de fiecare data, un regal!De la Dej am fost si eu cu gandul alaturi de ei si m-am bucurat pentru ca cel care i-a intins primul o mana de ajutor cand Fuego era foarte tanar si a ajuns la Bucuresti, este alaturi de el dupa 25 de ani si au dat nastere unui nou album de colectie…Ii iubim pe amandoi si ne bucuram de muzica lor!Felicitari pentru aceasta seara speciala, pentru noul album realizat impreuna si mult succes in continuare!

Lasă un răspuns