Fuego susține un nou talent: Dincă Adrian Robert

Fuego susține un nou talent: Dincă Adrian Robert

Fuego susține un nou talent: Dincă Adrian Robert

Prin proiectul său „Art by Fuego”, Paul Surugiu ajută atât marii artiști dar și tinerele talente. Dincă Adrian Robert, un copil talentat din Pitești, care cântă la mai multe instrumente, printre care pian și chitară, dar care s-a specializat pe clarinet, fiind olimpic la acest instrument la ultima olimpiadă națională este acum susținut de Fuego. „Pe Robert îl știu de ani de zile. Mama sa îl aducea la spectacolele mele, spunând că seamănă cu mine și că își dorește să ajungă, când va fi mare, ca mine. Eu l-am sfătuit să facă ce-i place și iată că el m-a ascultat. Acum este olimpic la clarinet, iubește acest instrument și studiază de zor, pentru a deveni unul dintre cei mai mari instrumentiști ai României. Mă bucur că-i pot ajuta pe acești tineri să creadă și să muncească în continuare!”

Fuego

Robert are 13 ani și este elev al liceului de muzică Dinu Lipatti din Pitești. Când era mai mic, toată lumea îi spunea că seamănă cu Paul Surugiu, iar mama sa l-a dus la mai toate spectacolele artistului. Inițial, își dorea să cânte cu vocea, dar ulterior și-a găsit vocația, alegând clarinetul. Robert are numeroase premii, iar Paul Surugiu Fuego, idolul său, prin Art by Fuego (artbyfuego.ro), l-a ajutat să-și ducă mai departe visul și să creadă astfel în puterile sale. „Aceștia sunt tinerii care au nevoie de sprijinul nostru, ei fiind cei ce vor putea reclădi ulterior România mare și talentată”, mai spune Fuego.

Pasiunea pentru pictură l-a determinat pe Fuego să se gândească să-şi ajute semenii, mai ales că tablourile sale sunt foarte solicitate. În plus, în perioada 1-10 iunie, a avut loc prima expoziție de pictură a artistului Paul Surugiu -Fuego denumită „Flori de rouă”, la Casa de licitaţii GoldArt, din Bucureşti. În premieră, artistul și-a prezentat operele într-un cadru special, demonstrând astfel că nu doar muzica este cea care-l recomandă. Sunt liber pe pânză și liber să pot da întâietate pasiunii mele. Nu-mi arog cine știe ce merite, dar vreau să cred că am pus bazele unei activitați care mă definește. Într-adevăr, eu cânt și asta știu să fac cel mai bine, dar în arta plastică am găsit alinarea supremă. E minunat să creez și să pot naște, din mâna și imaginația mea, o mulțime de culori care reușesc să transmită starea minunată pe care o am atunci când pictez. Credeți-mă pe cuvânt, e o încântare și-o vindecare, e o lume în care-aș sta cu zilele, căci îmi împlinește vanitatea supremă – aceea de a avea o liniște cu folos. Am construit un univers al florilor, cu forme diferite, dar cu o parte din pasiunea mea în ele. Pornind de la realitate, mi-am lăsat imaginația să meargă către un cândva și către amintiri pline de culori. Au ieșit „minuni pe pânză”, cum le spune o bună prietenă. Eu cred că sunt doar viziunea mea despre eleganța parfumată și împlinirea unei pasiuni!”, spune Paul Surugiu despre pasiunea sa.

Lasă un răspuns