Clujul și Bucureștiul, orașe conectate prin lanțul de francize al brandului Meron

Clujul și Bucureștiul, orașe conectate prin lanțul de francize al brandului Meron

La mai puțin de un an de la deschiderea primelor cafenele în Cluj-Napoca, Meron se extinde și în București. Fondat prin asocierea mai multor investitori clujeni, brandul a pornit de la ideea creării unui concept care să poată fi reprezentativ pentru spațiul cafelei din România și transformat ulterior într-un lanț național. În cele două cafenele deschise până în prezent, brandul s-a evidențiat prin prepararea cafelei la standarde internaționale, contribuind la formarea unui public pentru care primează nevoia de calitate. Designul modern al cafenelelor vizează încadrarea într-un peisaj urban care catalizează diferite tipologii umane și sociale, pe care Meron își propune să le aducă în același loc – „coffee as you are”.

23454648272_4e9d6fde7b_b

Am ales București pentru că spiritul orașului se identifică cu valorile pe care le promovăm, e un public cosmopolit, caracterizat prin dorință de inovație și avânt antreprenorial. Extinderea spre București s-a făcut și pentru mediul de business competitiv, care ne permite să obținem validare pentru proiectul pe care l-am început”, declară Bogdan Ciocian, unul dintre investitori și manager al afacerii.

14599650_586734911530326_496380522_o

La nivel conceptual, brandul se concentrează pe nevoia de echilibru, ca formă de a valorifica momentul, pe care ni le-am dorit integrate în experieța cafelei. Într-o perioadă scurtă am reușit să creăm o comunitate activă pe rețelele de socializare (Instagram) care se identifică și cu valorile brandului și scrie povestea împreună cu noi. Ne dorim să extindem această comunitate împreună cu publicul de aici,” a mai spus Bogdan.

22934912534_46d6ccee8e_b

Cafeneaua situată pe Calea Victoriei, nr.155 D1 la parter, va găzdui evenimentul de lansare, pe 11 octombrie urmând ca de a doua zi să își înceapă în mod oficial activitatea. Clujenii apreciază deja gustul cafelei, fiind deja deschise două cafenele acolo. Informații suplimentare despre lanțul de franciză Meron pot fi găsite accesând site-ul caffemeron.com.

Lasă un răspuns