Ieși în evidență cu un look nou!

Ieși în evidență cu un look nou!

Vedetele surprind întodeauna cu coafuri diferite, culori și stiluri noi, secretul lor fiind celebrele extensii de păr. Cu ajutorul lor te poți bucura de un păr lung, des și voluminos în doar câteva minute și poți obține un look spectaculos.

Extensiile Oskar (www.extensiidepar.com) sunt preferatele vedetelor atât pentru calitatea superioară a părului dar și pentru că Oskar Shop este cel mai complet magazin online de extensii și peruci din România. Aici veți descoperi o gamă variată de extensii din păr natural sau fibră sintetică, clip-on, cheratină, microring, nanoring, la metru, flip in, tape in, trese păr, front lace, meșe separate și peruci din păr natural Remy sau fibră sintetică.

  • Înainte de a decide să le folosești, recomandăm consultarea cu un specialist Oskar Shop pentru a alege tipurile de extensii potrivite pentru tine. Vei afla cum se pot monta, cine te poate ajuta, dar și cum va trebui să le îngrijești. Vestea bună este că unele tipuri de extensii le poți aplica și singură, acasă.
  • Extensiile de păr te ajută să obții coafurile pe care nu le poți realiza cu părul tău natural sau te salvează atunci când podoaba ta capilară nu se află în cea mai bună formă. Chiar și o tunsoare cate te nemulțumește poate fi remediată cu ajutorul extensiilor. 
  • Un alt avantaj incontestabil al extensiilor pentru păr este versatilitatea, întrucât ele vin într-o gamă diversificată de culori, forme, texturi şi lungimi. 

    Extensiile de păr pot fi utilizate nu doar pentru o schimbare de look, ci și pentru cele cu păr subțire, deteriorat și lipsit de volum.

  • Calitatea extensiilor Oskar este apreciată și de vedetele din România care aleg pentru un nou look extensiile de la Oskar Shop. Printre acestea: Bianca Drăgușanu, Elena Gheorghe, Nico, Lavinia, Sonia Trifan și Julia Jianu.

Lasă un răspuns