Make-Up artistul Maria Păuna organizează prima ediție a Galei „Maria Păuna Academy”

Make-Up artistul Maria Păuna organizează în acest an prima ediție a Galei „Maria Păuna Academy”, la Romexpo, în cadrul Târgului „Cosmetics Beauty Hair” 2016 – cel mai mare târg de toamnă dedicat frumuseții ce va avea loc în perioada 29 septembrie- 2 octombrie 2016, în Pavilionul C4.

Make-Up Artisul Maria Păuna, este cea care a revoluționat piața de beauty din România reușind să aducă în atenția viitorilor specialiști care vor să lucreze în industria frumuseții, o nouă ocupație, și anume cea de Dermopigmentist, pe care reușește să o introducă în Nomenclatorul Calificărilor din România. Ea va organiza pe 29-30 septembrie 2016 prima ediție a Galei „Maria Pauna Academy”, unde îl va avea ca invitat special pe Toni Belfatto. În cadrul evenimentului vor fi decernate 9 premii pentru cei mai buni artiști din România și cele mai prospere societăți comerciale din domeniu. „Dermopigmentarea se practică în România de peste șapte ani, dar până acum nu a fost legiferată sub nicio formă, motiv pentru care înscrierea și formarea viitorilor specialiști în frumusețe a devenit o necesitate odată cu alinierea la legislația europeană”, a spus make-up artistul Maria Păuna. Din februarie 2014, în colaborare cu Ministerul Muncii, Ministerul Sănătății și Autoritatea Națională pentru Calificări, Maria Pauna a dezvoltat legiferarea ocupației de dermopigmentist, care are cod COR 514210. De asemenea, existand cod COR în câmpul muncii pentru ocupația de tatuator, aceasta a elaborat și competențe pentru această ocupație, împreună cu președintele Asociației Artiștilor Tatuatori din România, Costi Azoitei (Asociatia Tattoo & Piercing România ).

Astfel, piața de beauty este din acest an reîmprospătată cu două noi ocupații recunoscute și a căror calificări și competențe pot fi echivalate și în străinătate, pentru că acum sunt legiferate după noile norme europene. Pentru a veni în sprijinul specialiștilor care își vor obține competențele de acum înainte, Maria Păuna a scos și primul manual de micropigmentare, tehnologie, metodologie și practică”.

}n colaborare cu Toni Belfatto, Maria Păuna va lansa la târgul Cosmetics Beauty Hair, cartea ”Sprâncene hiper-realistice masculine și feminine” care există acum tradusă și în limba română. Autorul acesteia, Toni Belfatto, și co-autorul Maria Păuna și-au dorit să facă o incursiune în lumea microdermopigmentării hiper-realistice și să împărtășească din experiența și secretele lor. Cartea se adresează viitorilor dermopigmentiști și a fost tradusă deja în peste cinci limbi străine, fiind lansată în Franța, Italia, Spania, Statele Unite, Brazilia și acum în România la prețul de 125 de euro și pe care o veți putea achiziționa la târgul Cosmetic Beauty Hair 2016 de la standul Maria Păuna Academy.

COMMENTS

  • Iuliana

    Eveniment slab de tot, la fel ca si serviciile Maria Pauna. Servicii de slaba calitate la preturi mari. Daca vreti sa va para rau pentru banii platiti, mergeti la acest salon.

Lasă un răspuns