Monica Roșu despre terapia regenerativă: Aș fi putut continua cariera sportivă!

Monica Roșu despre terapia regenerativă: Aș fi putut continua cariera sportivă!

Dubla campioană olimpică la gimnastică, Monica Roșu a descoperit de curând terapia regenerativă, despre care susține că dacă ar fi știut atunci când a renunțat la sportul de performanță, cu siguranță cariera ei sportivă ar fi continuat. “Probleme cu articulațiile au toți sportivii la un moment dat. Și eu am avut la coloana vertebrală și am fost nevoită să renunț la sport. Aflând acum despre terapia regenerativă care are rezultate foarte bune în recuperare, am înțeles că dacă aș fi știut la aceea vreme, aș fi putut continua cariera sportivă. Dr. Felician Stăncioiu mi-a explicat în ce constă întregul tratament și am decis că mi-ar face bine câteva ședințe”, a declarat Monica Roșu.

Potrivit www.terapieregenerativa.ro, tratamentul regenerativ este un concept terapeutic nou care folosește o combinație originală de medicamente administrate prin injectare, cu rezultate prompte și efecte adverse minime; are ca scop refacerea structurii și/sau funcției țesuturilor afectate prin suprasolicitare, injurii, infecții, degenerescență, etc. “Sportivii de performanță au necesități de recuperare crescute după eforturi intense; acestea pot fi adresate prin stimularea proceselor de detoxifiere efectuate în mod fiziologic de antioxidanti, agenți reducători, care neutralizează, conjugă și ajută la eliminarea “deșeurilor” metabolice produse în mod excesiv în eforturile intense. O altă situație este recuperarea după traumatisme (entorse, rupturi musculare, fracturi, etc) prin administrarea în cantitățile și la locul potrivit a substanțelor care ajută la refacerea țesuturilor traumatizate și care altfel se pot vindeca mai greu sau cu formarea unor țesuturi cu funcționalitate scazută. În ambele situații se poate reduce semnificativ reacția inflamatorie și simultan stimularea proceselor de regenerare a țesuturilor traumatizate”, a mărturisit dr. Felician Stăncioiu.

Tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate în SUA

Dr. Felician Stăncioiu a studiat medicina în București la Facultatea de Medicină Carol Davila și a profesat medicina atât în țară, cât și în SUA, lucând cu prestigioși profesori în domeniul cercetării medicale regenerative cu celule stem. Dr. Felician Stăncioiu utilizează tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate în SUA și România cu substanțe și medicamente aprobate în SUA și UE, la care se adaugă unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite. Tratamentele sunt personalizate în funcție de evaluarea clinică și paraclinică a fiecărui pacient și implică administrarea unor medicamente și/sau suplimente, vitamine, minerale sub forma injectabilă. Tratamentele stimulează celulele stem proprii, ameliorează și/sau elimină stresul oxidativ celular, reechilibrează metabolismul și funcționarea  celulelor, reduce inflamația locală și sistemică, detoxifică ficatul și rinichii, etc.

Lasă un răspuns