NICO ne anunță prin cantec că “Vine Crăciunul”

“Sărbătorile bat la ușă, iar sufletele noastre se pregătesc de magia ce vineodată cu Crăciunul”. Acesta a fost punctul de pornire pentru cel mai nou single semnat de artista Nico, “Vine Crăciunul”. Laurențiu Matei, compozitorul piesei a simțit că acum estemomentul acestei piese, să o mai meșterească pe alocuri și să o îmbrace de sărbătoare.

Nu am stat prea mult pe gânduri, am intrat în studioul de înregistrări și am cântat împreună cu corul de copii de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, într-o atmosferă atât de veselă, încât am promis că o să mai colaboram cu copiii pe viitor. Piesa aduce aminte de anii frumoși ai copilăriei, de mirosul de portocale și de Crăciunul fermecat alături de familie și prieteni”,a declarat NICO. 

NICO a lansat anul acesta o serie de melodii de dragoste. A început în februarie cu „Suflet pereche”, a continuat cu „Nebuni îndrăgostiți”, iar toamna a adus-o romantică și melancolică în „Oare cine?”. NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului și a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista pregătește multe surprize muzicale.

Lasă un răspuns