Nico a lansat în luna iubirii un nou single: Suflet pereche!

Nico a lansat în luna iubirii un nou single: Suflet pereche!

Există o legendă care spune că sufletele pereche au trăit o iubire atât de puternică încât, dacă sunt sortite să se reîntâlnească, se vor regăsi cu siguranță și își vor continua povestea.


Î
n luna iubirii, NICO ne cântă despre un „Suflet pereche”, iar persoana care a compus melodia este chiar soțul ei, Laurențiu Matei.Suflet pereche înseamnă o viață, înseamnă momentul în care știi să împaci persoana iubită, înseamnă să lași de la tine; înseamnă și lucruri pe care le descoperi și pe parcurs. Este extraordinar să-ți găsești sufletul pereche, declară NICO.


Videoclipul este regizat de Sergiu Nicula (Sega), iar personajul principal din videoclip este chiar fiica artistei, Alexandra Matei, aflată la a doua experiență de acest gen alături de mama sa.
Î
n videoclip, NICO a abordat o schimbare de look și a apelat la un truc de styling care i se potrivește perfect – un curly hair.
 
NICO îmbină cu succes cariera muzicala cu scena teatrului și a spectacolelor. Printre reprezentatiile de la teatru, artista a filmat un videoclip sensibil, romantic, ce descrie simplu ideea de suflet pereche, parte din proiectul pe care l-a pregătit pentru 2018 alături de Universal Music România.

Lasă un răspuns