PAM PAM – te invită într-o “Călătorie muzicală pe aripile vântului”

PAM PAM – te invită într-o “Călătorie muzicală pe aripile vântului”

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, PAM PAM – trupa de teatru muzical educativ pentru copii îți aduce muzică și veselie pe portativ!

Sâmbăta, 3 decembrie, de la ora 11.00 la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio și Kito te așteaptă la spectacolul muzical educativ, Călătorie muzicală pe aripile vântului”. Timp de 50 de minute spectatorii vor fi purtați într-o călătorie muzicală imaginară, în care alături de personajele principale vor învăța ritmuri și cântece specifice diferitelor țări precum: Spania, Egipt, Mexic, Romania. Vor cânta, vor învăța câțiva pași simpli de dans, dar și diferite stiluri de muzică (rock and roll, clasică, jazz, country, hip-hop, opera, break dance și tradițional romanească), vor juriza, dar mai ales se vor distra, toate doar pe aripile vântului.

PAM PAM

Călătorie muzicală pe aripile vântului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) care, cu sunetele și muzica lor, fac viața mai frumoasă. Pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum sunt două mascote jucăușe ce completează perfect trio-ul. Cei trei prieteni nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, așa că se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie. Însă, vântul le strica planurile, Pam-Pam și Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luați pe sus și trebuie salvați! Cei trei prieteni Pia, Vio și Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicală în căutarea prietenilor lor! Copii și părintii se pot bucura de călătoriile fantastice “pe aripile vântului” ale celor trei prieteni care, într-un final, vor reuși să îi salveze pe Bum-Bum și Pam-Pam.

Lasă un răspuns