PAM PAM îți aduce în dar de sărbători, un MOȘ CRĂCIUN muzical!

PAM PAM îți aduce în dar de sărbători, un MOȘ CRĂCIUN muzical!

Ho!Ho!Ho! Încă puțin și Moș Crăciun își face apariția cu sania lui magică, trasă de reni și plină de cadouri. Anul acesta însă, Moșul își face apariția însoțit și de alaiul său muzical! PAM PAM – trupa de teatru muzical pentru copii, alcătuită din Pia (pianul) , Vio ( vioara) și Kito ( chitara) și jucăușele mascote Pam Pam și Bum Bum, îl vor însoți pe Moș Crăciun în lunga sa călătorie prin lume și vor aduce în inimile copiilor și a întregii familii dragostea și armonia, muzica și veselia!

În fiecare an copiii îi scriu lui Moș Crăciun cel puțin o dorință, el citește toate scrisorile și aduce daruri minunate tuturor. Anul acesta, Moș Crăciun vine cu desaga plină, în pași de muzică, acompaniat de instrumentele muzicale – pianul, vioara și chitara.

Dragii Moșului îmi doresc tare mult ca în anul ce vine, să descoperiți muzica cântând la un instrument muzical, să descifrați magia acesteia, să iubiți armonia și să aveți parte de multe bucurii! Pasiunea de a cânta și a dansa să înflorească în noul an! Eu vă dăruiesc Imnul de Craciun cântat de trupa PAM PAM, care să vă însoțească pașii, în minunata lume a muzicii! Crăciun Fericit tuturor! Ho!Ho!Ho!”, transmite Moș Crăciun în mesajul dedicat tuturor copiilor.

La sfârșitul lunii decembrie, trupa PAM PAM compusă din Pia, Vio și Kito alături de cele două mascote jucăușe, Pam Pam și Bum Bum, te invită la teatru! Pe 26 decembrie începând cu ora 11.00, sunteți invitați într-o “Călătorie muzicală pe aripile vântului” la Târgul de Crăciun București 2016, iar pe 27 decembrie, tot de la ora 11.00 și tot în cadrul Târgului de Crăciun București 2016, vom descoperi împreună că “La școală este ca-n povești”. Două spectacole muzicale fascinante cu replici savuroase și pline de umor, muzică antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate. La finalul fiecarui spectacol Pia, Vio și Kito îi vor învăța pe cei mici, părinți și bunici cel mai frumos Imn de Crăciun compus de Trupa PAM PAM!

Și pentru că anul 2017 se apropie cu pași repezi, cele 3 personaje de poveste vor să transmită tuturor copiilor câte un mesaj cu ocazia sărbatorilor de iarnă.

Eu sunt Pia și doresc tot mereu să vă zâmbesc! Să fiți veseli dragi copii!”

Eu sunt Vio și vă spun, oferiți tot ce-i mai bun! Să fiți iubitori copii!”

Iar eu Kito vă urez să aveți mult spor și zel ! Mult noroc și bucurii, să fiți fericiți copii!”.

Muzica este cea care dă culoare vieții și ne uneşte în tot ceea ce facem! Vă doresc ca noul an să vă aducă și mai multi prieteni, alături de care să continuăm aventura spectacolelor muzicale educative. Împreună, pe acorduri muzicale, trecem peste toate obstacolele din viața noastră, învățăm că la școală este ca-n povești, că prietenii adevărați există și doar dăruind veți simți magia Crăciunului. Să aveți un an nou fericit, plin de armonie și veselie!”, vă dorește Daisy fondatorul Trupei PAM PAM.

Prietenia celor cinci personaje ce compun Trupa PAM – Pia, Vio şi Kito, alături de Pam-Pam și Bum-Bum este un model pentru toți copiii mari (părinții) și copiii mici. Pe scenă aduc bucurie, poftă de viață, entuziasm și optimism. La spectacolele trupei PAM PAM, părinții devin copii și trăiesc alături de cei mici aventura unor spectacole muzicale educative de excepție.

Mai multe informații despre spectacole și trupa PAM PAM, găsiți pe site: http://www.pam-pam.ro și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Lasă un răspuns