Paul Surugiu-Fuego, sold-out în toată țara! “Am dreptul să-mi aleg singur, la fel ca tot publicul român, muzica pe care vreau să o ascult!”

Paul Surugiu-Fuego, sold-out în toată țara!

Am dreptul să-mi aleg singur, la fel ca tot publicul român, muzica pe care vreau să o ascult!”

Paul Surugiu este cunoscut publicul roman, de 20 de ani, drept un romantic desăvârșit, un tânăr care a interpretat mereu piese cu melodie și versuri special. Iată că acum, când celebrează 10 ani de turnee peste tot prin țară, artistul s-a hotărât să lupte pentru genul pe care-l promovează și să demonstreze oamenilor, prin două ore și jumătate de spectacol că muzica ușoară trebuie să supraviețuiască, pentru sensibilitatea, calitatea și mesajul ei.

Se pare că-i merge de minune, mai ales că până acum toate sălile au fost pline, iar spectatorii au aplaudat frenetic momentele de colecție pe care le propune, de la piesele sale, mai noi sau mai vechi, până la momente din Cenaclu, piese populare, melodii cunoscute ori bijuterii ale genului romantic.

Strigătul artistului vine la pachet cu un show rafinat, care aduce primăvara mai aproape și care-l face pe Fuego unul dintre cei mai de succes artiști ai țării, care reușește, de atâția ani, să adune lume, atât în București, cât mai ales în țară, la sala de spectacol. Iată ce ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru RING, interpretul care a lansat săptămâna trecută un musical audio de excepție, alături de compozitorul Jolt Kerestely:

Am dreptul să-mi aleg singur, la fel ca tot publicul român, muzica pe care vreau să o ascult! Asta e de fapt ideea principal pe care eu o promovez in acest spectacol – aceea că muzica românească cu melodie mai are o șansă de izbândă și că noi, artiștii deloc în heavy-rotation, facem treabă, compunem, scoatem șlagăre și iată, umplem sălile peste tot în România, fără o promovare înnebunitoare pe radiouri.

Sunt onorat să văd că lumea reacționează atât de frumos la ideile mele și cred eu că secretul longevității mele stă chiar în ei, în publicul avid de romantism și de calitate. 

Trec prin mai multe genuri – de la pop la rock, folk și folclor, vin cu premiere și încerc să fiu cât mai tonic și să surprind, desi nu sunt în cea mai bună formă. Pe 3 aprilie vă aștept cu surprize și invitați speciali, la Teatrul Național din București, de la 17.30 și de la 20.00! ”

 

Iată unde va concerta artistul în zilele următoare :

25 MARTIE – SIBIU, SALA THALIA, ORA 20.00

26 MARTIE – ORADEA, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, ORA 20.00

27 MARTIE – SATU MARE, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, ORA 20.00

28 MARTIE – TIMIȘOARA, SALA CAPITOL, ORA 20.00

29 MARTIE – ZALĂU, CASA DE CULTURĂ, ORA 20.00

30 MARTIE – CLUJ, CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR, ORA 20.00

1 APRILIE – DEVA, TEATRUL DE ARTĂ, ORA 20.00

2 APRILIE – CRAIOVA, TEATRUL NAȚIONAL, ORA 20.00

4 APRILIE – SLATINA, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, ORA 20.00

Lasă un răspuns