Pila electrică pentru o vară perfectă!

Pila electrică pentru o vară perfectă!

Pila electrică pentru o vară perfectă!

Astăzi, 14 iulie, A&D Pharma Group a lansat pila electrică Urgo pentru îngrijirea călcâielor, oferind astfel o soluție rapidă și eficientă la una dintre cele mai des întâlnite probleme: pielea îngroșată și crăpată de pe călcâie. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă relaxantă, în prezența reprezentanților media și a vedetelor Geanina Ilieș, Diana Munteanu, Cori Grămescu și Maria Andrei. Acestea din urma au împărtășit din experiența lor personală și au explicat de ce este important să avem călcâie frumoase și sănătoase. În plus, a luat cuvântul la eveniment și Corina Oprescu, brand manager Urgo, aceasta prezentând proprietăţile produsului şi benefciile utilizării acestuia, iar Georgiana Trancă, marketing manager la The Bar – Beauty Salon a prezentat informaţii utile şi trucuri pentru îngrijirea picioarelor.

diana munteanu

S-a povestit despre femeia modernă, agitaţia zilnică, multele drumuri pe care trebuie să le facem şi cum ne afectează aceste lucruri. Bătăturile, pielea îngroşată şi senzaţia neplăcută produsă de acestea pot fi îndepărtate, acum, cu uşurinţă folosind pila electrică Urgo. Iar ca dovadă, evenimentul a fost condimentat cu momente de dans menite să le reamintească invitatelor cât de importanţi sunt paşii de zi cu zi.

Astfel, Cori Grămescu a subliniat faptul că este important, nu doar să arătăm bine, ci şi să ne simţim bine, în timp ce Diana Munteanu a povestit cum ne poate ajuta pila electrică de la Urgo să ne bucurăm de o viaţă cât mai activă, în care cariera şi reuşitele personale se împletesc zilnic. În ceea ce priveşte moda şi frumuseţea, ne-au împărtăşit câteva lucruri Geanina Ilieş şi Maria Andrei.

Despre pilă, este important de ştiut faptul că are o serie de proprietăţi care o fac să fie simplu de utilizat şi deosebit de practică:

– elimină pielea îngroşată

  • redă supleţea pielii de pe tălpi

  • este rezistentă la apă

  • are mâner ergonomic

  • se poate spala şi refolosi

În plus faţă de toate acestea, produsul benefciază de garanţie pentru o perioadă de 24 de luni de la achiziţionare (în ţările membre UE). De asemenea, se găsesc şi rezerve pentru pilă, comercializate separat. Astfel, cu pila electrică de la Urgo, vara aceasta puteţi avea călcâie funky şi va puteţi bucura de sandalele preferate!

Produsul este disponibil în famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cât şi în Bebe Supermarket. Pret recomandat – 99 lei.

Lasă un răspuns