Îndrăznește de Revelion: Alege rochii cu aplicații de paiete, strălucitoare sau metalizate!

Îndrăznește de Revelion: Alege rochii cu aplicații de paiete, strălucitoare sau metalizate!

Petrecerea de Revelion reprezintă o provocare pentru fiecare dintre noi, femeile, în fiecare an. Ne dorim să strălucim și să atragem atenția printr-o ținută care să ne reprezinte și să pășim în noul an elegante și încrezătoare. Designerul Carla Modrișan ne oferă câteva sfaturi de care e bine să ținem cont atunci când ne alegem ținuta pentru noaptea dintre ani.

Ne dorim să strălucim și să arătăm cât mai bine pentru că, se spune, că așa cum pășim în anul nou, așa va fi și în viața noastră. Anul acesta designerii au optat în mare parte pentru rochiile din catifea, cele cu tăieturi ample, fie pe o parte fie în ambele părți pentru cele mai îndrăznețe. Rochiile cu aplicații din paiete, sau în totalitate din materiale strălucitoare sau metalizate, sunt și anul acesta printre preferatele femeilor. Fie că optam pentru clasicul negru, roșu sau îndrăznim alegând o rochie de culoare aurie, nu vom da greș dacă alegem croiala potrivită tipului nostru de siluetă. O noutate pentru petrecerea dintre ani o reprezintă rochiile cu motive florale, fie că sunt scurte sau lungi, din brocard prețios, catifea, într-o culoare tare sau din tafta, au revenit cu un impact neașteptat printre rafturile magazinelor. Indiferent că pentru petrecerea dintre ani alegem să purtam o rochie la un preț accesibil sau o rochie realizată de un designer, mai scumpă, cele două criterii după care e necesar să ne ghidăm sunt, croiala avantajoasă corpului nostru dar și culoarea potrivită tipului de ten și culorii părului”, ne-a mărturisit designerul Carla Modrișan.

Iată și câteva modele sugerate de Carla Modrișan pentru noaptea dintre ani.

Designerul Carla Modrișan a studiat în România, Paris și Londra. În Franța a terminat cursurile Universității Esmod, una dintre cele mai prestigioase, unde au studiat designeri celebri, printre care și Olivier Rousteing, preferatul ei.

Lasă un răspuns