Dana Săvuică propune tentații de viață, stil și imagine pentru publicul din Timișoara!

Dana Săvuică propune tentații de viață, stil și imagine pentru publicul din Timișoara!

Joi, 27 octombrie, începând cu ora 17.00, Dana Săvuică îi invită pe toți timișorenii la SmartSki Slope, locație amplasată în Shopping City Timișoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase condiții pentru practicarea sporturilor de iarnă și pentru educarea copiilor și a adulților în acest sens. Clima pe pârtie este optimă si nu sunt necesare costume de schi sau snowboard. Fiecare dintre cei care aleg să își petreacă timpul liber se simt întocmai ca în stațiunile montane!

„Timișorenii sunt atenți la stilul de viață pe care îl abordează”

„Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul timișorean. Aceștia sunt atenți la stilul de viață pe care îl abordează. Mă bucur că sunt prima care sparge gheața într-unul dintre cele mai cool locuri din Timișoara, SmartSki Slope! Vom energiza atmosfera cu momentele de fashion și beauty, marca Trăiește Inteligent, cu cele mai tari accesorii de urban street style de la Meli Melo și LPB shoes, cea mai nouă gamă Gerovital pentru femeile și bărbații activi, cel mai tare gust de bere Redd’s cu aroma de merișor pentru cei care nu rezista tentațiilor… acele tentații pe care scriitoarea Corina Ozon ne va provoca să le scoatem la lumină, făcând un slalom pe pârtia vieții! Aviz celor care vor să își descopere stilul de viață, noi suntem cei care oferă toate ingredientele, așa că vă aștept la Timișoara în Shopping City Mall, la SmartSki Slope, pe 27 octombrie, de la ora 17.00”, a declarat Dana Săvuică.

Prezentă la eveniment va fi și scriitoarea, Corina Ozon. Invitația Danei mă onorează, pentru că o admir foarte mult, un motiv pentru care am rugat-o să scrie recenzia la noul meu roman Tentații. Revin cu bucurie, alături de ea, la Timișoara, orașul meu natal, unde exemplare din trilogia Amanților, Până când mă voi vindeca de tine, dar și Tentații vor ajunge la cei norocoși, în urma unui concurs. Ca și parfumurile Amantii (Marcman)! Vă așteptăm la o discuție fără prejudecăți despre Cum menții vie o relație?, desigur împreuna cu Redd`s”.

Conceptul SmartSki Slope oferă experiența Après-ski-ului, cu un design perfect adaptat. Schiatul urban te aduce într-un spațiu autentic, neconvențional, în care nu ți-e frig niciodată. Sunt multe motive pentru care locuitorii orașului de la câmpie se vor reuni aici!

Lasă un răspuns