Smiley lansează jocul online “Domnu’ Smiley, sari un pic”

Smiley lansează jocul online “Domnu’ Smiley, sari un pic”

Smiley este de astăzi personaj principal în jocul pe calculator “Domnu’ Smiley, sari un pic” care se poate juca online pe http://smiley.ro/joc/. Miza este distracția, însă și premii din partea artistului. În anul aniversar al carierei sale solo, în cadrul proiectului #Smiley10, Smiley și HaHaHa Production invită toți pasionații mai mici sau mai mari de jocuri online la o experiența amuzantă și premiată, “Domnu’ Smiley, sari un pic!”.

Miza primului nivel al jocului este importantă atât pentru personajul Smiley care trebuie să ajungă cât mai repede la concertul lui aniversar unde îl așteaptă mii de oameni, să sărbătorească prin muzica 10 ani de cariera solo, cât și pentru jucător care dacă are cele mai mari punctaje poate primi ca premiu două bilete cu acces backstage la concert, una dintre invitațiile duble la concertul din 1 iunie sau pachete de produse din colecția oficială Smiley a magazinului online Ha Store. Personajul Domnu’ Smiley își începe drumul spre concert din pădure, trece prin campie, ajunge în București, străbate bulevarde și ajunge în zona de concert unde îl așteaptă publicul, covorul roșu și scena.

Pe drum însă are de trecut cu ajutorul jucătorului mai multe obstacole: să sară peste gropi, să ocolească florile de plastic care-l îmbătrânesc, să evite fetele care-i ies în cale și de care se poate îndrăgosti încetinindu-i pașii, să evite paparazzi. Pe același drum însă sunt și puncte de recompesă pe care Domnu’ Smiley trebuie să le atingă: întâlniri cu “oamenii lui Smiley”, o cutie a Pandorei, un buletin pierdut și regăsit, un cal verde și alte elemente cu care creatorii mai pot upgrada jocul în următoarele zile de la lansare.

Jucatorii care vor fi clasați pe primele locuri la punctajul obținut la joc de la lansarea lui și până la data de 28 mai vor putea primi premii constând în acces în backstage, bilete la concertul din 1 iunie, autografe de la Smiley sau produse Ha Store. Detaliile despre joc, regulamentul concursului și termenii și condițiile se pot găsi pe http://smiley.ro/joc/.

În dezvoltarea și realizarea jocului au fost impicatele echipele celor de la vagabondLABS, T-Me Studios și HaHaHa Production împreună cu Nicola Gabriel Robert și Cristina Maul.

Concertul din 1 iunie, de la Arenele Romane, petrecerea pe care Smiley o dă de ziua lui de naștere ca artist solo, are deja locurile cele mai importante ocupate. Categoria A de bilete este epuizată, iar locuri disponible la concertul Smiley10 se mai găsesc doar la Categoria C și câteva la Categoria B. Detalii și cele câteva bilete rămase se pot găsi pe http://bilete.smiley.ro/.

Lasă un răspuns