Ștefan Bănică a sărbătorit femeia prin cele mai frumoase cântece de dragoste

Ștefan Bănică a sărbătorit femeia prin cele mai frumoase cântece de dragoste

Și în acest an, Ștefan Bănică a adus în dar doamnelor și domnișoarelor în luna martie, cu ocazia Zilei Femeii, cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul anilor, într-o carieră de peste 25 de ani. Cântece mai noi sau mai vechi, marile sale hituri, dar și piese care au fost mai puțin difuzate la radio/tv, toate acestea au fost adunate sub conceptul concertului acustic „Te iubesc, femeie!”, pe care Ștefan Bănică l-a susținut pentru al șaptelea an consecutiv. Astfel, Ștefan Bănică marchează un nou record în showbiz-ul românesc: este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrul concert de Crăciun (care în decembrie 2016 a împlinit 15 ani neîntrerupți de existență în industria muzicală) și concertul acustic din luna martie (al 7-lea an).

Concertul acustic “Te iubesc, femeie!” s-a desfășurat la Sala Radio din București. Au fost două concerte pe data de 4 martie, de la ora 17 la ora 20, cu o atmosferă plină de emoție, energie și bună dispoziție.

În premieră, anul acesta, pe 6 & 7 martie, Ștefan Bănică a susținut concertul “Te iubesc, femeie!” și în alte două orașe din țară, în Săli Polivalente, la Focșani și Piatra Neamț, două concerte sold-out, care au însumat circa 6.000 de spectatori.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pe 4, 6 și 7 martie la concertele „Te iubesc, femeie” de la București, Focșani și Piatra Neamț! Am petrecut împreună seri minunate, în care am sărbătorit doamnele și domnișoarele, de ziua lor, prin cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu. Sper că aceste spectacole au găsit deja un loc special în inimile celor care iubesc muzica mea și aștept să ne reîntâlnim în sălile de concert, dar și la teatru. Astăzi e o zi specială, este 8 martie și, cu acest prilej, le spun încă o dată „La mulți ani!” tuturor doamnelor, domnișoarelor și mamelor, să fiți sănătoase, fericite și, mai ales, iubite!”– declară Ștefan Bănică.

Noul single semnat Ștefan Bănică – “Mama” – lansat pe 1 martie, s-a regăsit în fiecare din cele patru concerte “Te iubesc, femeie!” susținute de Ștefan Bănică și a avut un mare succes la public. Un moment special, cu multă emoție, a fost concertul de pe 4 martie, de la Sala Radio, când mama lui Ștefan Bănică, pentru care artistul a compus cantecul “Mama”, s-a aflat în sală.

 

Lasă un răspuns