Strălucește ca o vedetă în noaptea de Revelion!

Strălucește ca o vedetă în noaptea de Revelion!

Suntem diferite, dar toate ne dorim ca la trecerea dintre ani să strălucim.  Make-up artistul Sînziana Iaru dezvăluie 4 tipuri de machiaj care vă vor transforma în vedetele serii.


Glitter makeup
Păstrează pleoapa superioară în tonuri nude și  aplica un glitter glue pe întreaga suprafață. Mai apoi, cu ajutorul unei pensule plate sau a unui aplicator buretat, prin mișcări de tapotare și fixare, aplică micro-particulele strălucitoare. Întregul aspect al machiajului se va completa cu gene false, pentru o privire de invidiat. Dacă pleoapa ta nu îți permite să porți farduri cu particule strălucitoare, poți aplica glitter pe buze, acesta fiind unul dintre vedetele acestui sezon.

Pleoape metalice
Cum vedete în ceea ce privește îmbrăcămintea sunt catifeaua și țesăturile metalice, la fel și în privința machiajului putem opta pentru pleoape metalizate și buze cu aspect mat, catifelat, în nunate de nude, roșu, bordo sau chiar maro închis.
Eye liner clasic
Liniile clasice nu se vor demoda niciodată, astfel că poți opta la trecerea dintre ani, la o linie de tuș neagră la baza genelor și buze roșii. Dacă însă ești o clasică un pic curajoasă, completează aspectul clasic cu o linie de tuș glitter auriu sau argintiu în pliul ochiului iar peste ruj aplică câteva tușe de glitter roșu. Cu siguranță apariția ta nu va putea trece neobservată.


Cat smokey eyes
Tehnica smokey eyes este una dintre cele mai cerute în ceea ce privește machiajul de seară. Poți opta de la tonuri neutre de maro, la clasicul smokey negru în texturi mate sau poți adăuga glitter atât pe pleoapa mobilă cât și pe pleoapa inferioară, pentru a întâmpina anul strălucitoare.


După ce ai ales una dintre variantele propuse de noi, privește-te în oglindă și zâmbește! Ești minunată!

Sînziana Iaru are o experiență de zece ani în domeniu și de câțiva ani susține și cursuri de make-up în București și Brașov. Sînziana Iaru Make-up artist powered by Andra Cosmetics (www.andracosmetics.ro/make-up-school/) pune la dispoziție cursuri și masterclass-uri pentru începători și avansați precum: Curs inițiere make-up, Curs avansați, Masterclass tematic (Bridal, Red Carpet, sau Conturing), Curs Automachiaj.

Lasă un răspuns