Tehnici de make-up cu Elena Ciftci

Tehnici de make-up cu Elena Ciftci

Make-up artistul Elena Ciftci a înființat prima clasă de automachiaj profesionist. Ea învață orice femeie cele mai importante tehnici de make-up în numai două zile.

makeup

În cadrul unui workshop de câteva ore, Elena a oferit sfaturi câtorva reprezentante mass media dar și blogerițelor dornice să învețe să-și creeze propriul machiaj. Ea a dezvăluit care sunt pașii, care este metoda de aplicare, ce produse cosmetice sunt absolut necesare pentru reușita unui machiaj profesionist, dar și ce pensule sunt necesare. Elena a explicat faptul că toate suntem diferite și că avem nevoie de make-up personalizat care să ne pună în evidență calitățile. Ba mai mult, ea a oferit și soluția transformării unui machiaj de zi, într-unul de seară. Invitatele au fost fascinate să pună în aplicare trucurile, iar conturingul, cel care oferă machiajului un plus de stil și eleganță a fost cel mai apreciat de fete.

dsc_0090

Elena are dedicate două zile de curs elevelor sale în care acestea află cel mai bun mod de a se machia singure! Grupele sunt formate din doamne și domnișoare cu vârsta între 14 -60 ani sau pot fi realizate one to one. Astfel, oricine dorește se poate alătura grupelor de self makeup! În două zile cursantele află totul despre tenul uscat/gras , perfect eye liner, gradating, aplicarea de gene, smokeyeyes, machiajul de întinerire, contouringul și strobingul! Cele mai moderne tehnici și mai rapide în machiaj vă permit vouă ca și cursante să fiți la început machiate de Elena Ciftci, ca apoi să aveți posibilitatea să redați cu ușurintă același tip de machiaj voi singure.

Lasă un răspuns