Fii în trend! Alege costumul de baie potrivit!

Fii în trend! Alege costumul de baie potrivit!

În plin sezon estival ne îndreptăm atenția către costumul de baie, care este piesa de rezistență în fiecare vară când gândul ne fuge la mare, la plaje exotice cu nisip alb și palmieri, la cocktail-uri colorate servite lângă piscină și mai ales la ținutele care ne vor face această vară mai frumoasă. Înainte de a lua cu asalt magazinele în căutarea costumelor de baie potrivite, specialistii de la www.bikiniboutique.ro ne dezvăluie ultimele tendințe.

În sezonul de vară 2016, se întorc în forță costumele de baie întregi, cu diferite forme și tăieturi, bikini cu talie înaltă și combinația:sutien-bustieră, acest stil retro avantajând femeile cu forme. Accentul cade pe talie și pe bust.

costum baiecostum baie 2

Vara aceasta se pune accentul pe detalii, pe șireturi în special și pe dantelă, dar și pe costumele de baie tricotate, ce sunt în mare vogă în acest an și vă sfătuim să nu vă fie teamă de culori îndrăznețe.

Surpriza verii o constituie crop top-urile. Aceasta este cea mai hot tendință în materie de costume de baie, iar designerii s-au grăbit să își expună cât mai diversificat colecțiile.

costum baie 2

Franjurile au revenit în tendințe. Ele pot decora partea superioară a costumelor de baie, dar și bikinii sau un cover-up pentru plajă.

costum baie 3

Întotdeauna fetele care fac sport și au un stil de viață activ sunt apreciate, mai ales pe plajă. Anul acesta ele își pot etala spatele frumos lucrat și abdomenul în costumele de baie sport care vor cuceri pe toată lumea. Aceasta tendință a fost îmbrățișată de mai toți designerii și avantajează femeile care au avut grija de corpul lor.

costum baie 4

Mai trebuie să știți că în acest sezon se anunță o explozie de culoare, iar vedete vor fi culorile portocaliu, galben, turcoaz și fuchsia. Sutienul și chiloții de culori și texturi diferite nu mai sunt o noutate, dar acestă tendință se păstrează și pentru vara 2016. Așadar, fiti creative și jucați-vă cu colorile. Vara aceasta se anunță a fi una îndrăzneață, fierbinte și colorată!

costum baie 5

Lasă un răspuns