Vouchere cadou pentru o porție de răsfăț primăvaratic și o infuzie de relaxare totală!

Vouchere cadou pentru o porție de răsfăț primăvaratic și o infuzie de relaxare totală!

Mai sunt câteva zile până când frumoasa primăvară își va revendica locul de drept în ciclul nesfârșit al naturii și în sufletele noastre, iar odată cu venirea ei se apropie și ocaziile speciale în care le putem face o mega supriză și o bucurie persoanelor dragi din viața noastră. Și nu doar persoanelor dragi, dar și nouă, prietenilor, colegilor sau oamenilor care ne inspiră deoarece salonul La Biblioteque ofera un pachet de servicii inedit.

Primavara vine cu surprize și vouchere cadou ideale pentru femei

Să oferi cadoul potrivit poate fi o plăcere, dar și un stres mai ales când îți trec prin minte o tonă de întrebări: oare are sigur nevoie de acest lucru? Oare îi va plăcea? Oare îi va veni bine? Cea mai simplă metodă de a scăpa de emoții și tensiuni este să oferi un card cadou pentru un răsfaț de zile mari într-un loc cu totul deosebit.

Totodată, ce ai spune să te bucuri de un tratament regal prin care să-i dai lovitura de grație oboselii și să-ți activezi hormonul fericirii? Cum poți face acest lucru? Printr-un remediu vesel și aromat care te va ajuta să faci schimbările de primăvară de care aveai atât de multă nevoie.

Ritualurile zen includ toate acele mici plăceri care ne fac viața mai frumoasă și sunt cuprinse în vouchere cadou gândite special pentru tine și pentru cei dragi ție. Fie că este vorba de un masaj corporal magic, de un tratament facial deosebit, de o manichiură și pedichiură ca la carte, de un ritual de purificare exfoliant sau hair-styling inedit peentru toate tipurile de păr. Terapiile cu răsfaț pot dura aproximativ patru, trei sau două ore în funcție de varianta de card cadou pentru care optezi.

Indiferent dacă vrei să-ți faci ție un cadou sub conceptul de schimbare și un nou început odată cu venirea primăverii sau femeilor și persoanelor dragi din viața ta cărora să le răsplătești dragostea, încrederea, prietenia, ajutorul sau pur și simplu să le mulțumești printr-un gest cu totul special că sunt parte din viața ta, salonul de frumusețe și cărți bune La Biblioteque vine în ajutorul tău. Cum ar putea să o facă mai bine, dacă nu oferindu-ți posibilitatea să alegi dintre voucherele cadou special concepute, pe care le poți combina astfel încât să fie pe gustul persoanei la care te gândești.

Lasă un răspuns