Toamna aceasta, slăbim frumos și ne relaxăm cu WaterBike!

Toamna aceasta, slăbim frumos și ne relaxăm cu WaterBike

Se apropie sezonul rece, așa că începem să ne pregătim pe toate planurile pentru acesta și, inevitabil, ne întrebăm: de câte ori, în anii trecuți, ne-am propus să fim mai sănătoși, mai relaxați spre sfârșitul anului? Sau, de câte ori ne-am dorit să scăpăm de cele câteva kilograme în plus pentru că am vrut să arătăm mai bine la petrecerile la care am mers? Desigur, în zilele noastre ultra-aglomerate, între ședințe, proiecte și multiple drumuri, ne este tot mai greu să găsim energia necesară orelor lungi petrecute la sala de fitness. Pentru toate acestea am găsit, însă, o soluție pe cât de relaxantă, pe atât de eficientă: WaterBike® – un sistem de aquabiking adus în România în mai 2016, care combină efectele naturale benefice ale apei calde cu mișcarea, cromoterapia, hidromasajul și aromaterapia. Pe scurt, pedalezi la fel ca în cazul unei biciclete clasice de fitness, dar în apă, în prezența unor stimuli cu rezultate favorabile la nivelul întregului organism.

De ce considerăm că aceasta este o soluție optimă? Pentru că apa exercită un efect de susținere asupra corpului, exercițiile fiind blânde pentru articulații și mai mult relaxante decât obositoare. În acest fel, putem slăbi și scăpa de celulită fără a depune un efort care să ne obosească. Din contră, muzica și ambianța plăcută ne ajută să găsim dimineața acea energie necesară unei noi zile și, seara, starea de bine după o zi încărcată. În plus, pentru aceia dintre noi care preferă banda de alergare, la WaterBike® există acum și alternativa pentru aceasta: WaterRun®, singurul sistem cu bandă acvatică motorizată din România.

Studiile efectuate asupra acestei metode au demonstrat câteva beneficii surprinzatoare. Menționam câteva (pe restul vă lăsăm să le descoperiți chiar dumneavoastră):

~ îmbunătățirea fluxului sanguin și o reducere a senzației de picioare grele în 100% din cazuri;

~ reducerea circumferinței șoldului cu până la 3 cm și reducerea circumferinței coapselor cu până la 2,5cm;

~ slăbirea cu până la 2,9 kg;

~ o îmbunătățire a aspectului estetic al pielii, însoțită în 70% din cazuri de o diminuare a aspectului „coaja de portocală” specifică celulitei;

~ o scădere a retenției de apă;

~ o reală senzație de stare de bine în 100% din cazuri.

Sistemul WaterBike® a fost încercat chiar și de indragita vedeta Andreea Raicu, iar experiența ei confirmă că toamna aceasta putem slăbi frumos, în timp ce ne relaxam!

WaterBike® este un sistem inovator, lider la nivel mondial în Aquabiking-ul individual în cabina privată, cu peste 200.000 de clienți și 700 de de mașini care operează în Franța și în străinatate.

În România, primul centru WaterBike® și-a deschis porțile în luna mai 2016, iar de atunci contribuie atât la starea de bine a clienților și la eliminarea kilogramelor în plus, cât și la recuperarea medicală a persoanelor cu probleme de mobilitate a membrelor inferioare și a bazinului.

Lasă un răspuns