Wizz Air zboară spre Lisabona și Birmingham

Wizz Air zboara spre Lisabona și Birmingham

Wizz Air zboara spre Lisabona și Birmingham

Din 22 mai compania WizzAir a început primele zboruri pe ruta București -Lisabona, respectiv Birmingham. Ambele rute vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică. Biletele încep de la 129 lei. Cu aceste noi destinaţii, compania low cost oferă în total 43 rute către 17 ţări, din Bucureşti. Suntem încântaţi să lansăm din Bucureşti, în prag de vară, aceste destinaţii deosebite: Lisabona şi Birmingham, oraşe cu o atmosferă specială şi cu atât de multe atracţii de oferit şi credem că în scurt timp ele se vor număra printre rutele favorite ale turiştilor din România. De altfel, cifrele vorbesc de la sine: 225 de persoane deja au ales să călătorească cu WIZZ în cea mai nouă aeronavă a companiei A321 de la Bucureşti la Lisabona duminică, în prima cursă a companiei spre acest oraş… Şi zborul către Birmingham devine popular, 173 de călători s-au îmbarcat spre această destinaţie chiar din prima zi de operare a cursei”, a declarat Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air.

lisabona

Lisabona și Birmingham, printre destinațiile turistice de top

Lisabona, capitala Portugaliei, oraş aflat la ţărmul Atlanticului, oferă vizitatorilor oportunităţi dintre cele mai variate pentru un city break: gastronomie apetisantă, muzică fado, dar şi posibilibitatea de a explora frumoasele palate din Sintra, sau de a savura un cocktail pe malul oceanului, în celebrele staţiuni Cascais şi Estoril, situate la doar 20 de minute distanţă.

Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie, după Londra, este o adevărată perlă a regiunilor Midlands. Oraşul îi încântă pe turişti atât cu arhitectura sa istorică din epoca Victoriană, cât şi cu clădiri cu design modern, sau pub-uri şi restaurante în care distracţia nu se termină niciodată. Pasionaţii de citit şi nu numai, pot vizita şi studia în cea mai mare bibliotecă publică din Europa deschisă chiar în centrul oraşului, în care vor regăsi o colecţie de un milion de cărţi, un amfiteatru, grădini pe acoperiş şi numeroase săli de lectură.Old_Joe_and_University_of_Birmingham_from_Bournbrook_crop

Lasă un răspuns