Vedetele și copiii lor s-au distrat la petrecerea lui #AlexeiSimpatic

Mamici celebre din peisajul monden autohton s-au reunit sambata, la centrul de evenimente pentru copii, Ambasad’Or Play, la o fabuloasa petrecere destinata lui Alexandru Cojucar Toma care a implinit cinci ani. Acestea au sarbatorit alaturi de copiii lor cat a fost ziua de lunga, printre baloane, figurine, super-eroi si personaje din minunata lume Disney.

Claudia Pavel, Diana Matei si Ianna Novac au fost cateva dintre mamicile care au ales sa isi rasfete copiii intr-unul dintre cele mai spectaculoase centre de evenimente destinate copiilor.
Desi programul lor este unul destul de incarcat, mamicile nu rateaza nicio ocazie de a-si petrece timpul liber alaturi de cei mici. Acestea s-au distrat de minune alaturi de cei mici, au cantat impreuna cu acestia, i-au incurajat sa participe la activitatile distractive desfasurate de catre animatori si s-au bucuratde jocurile de ultima generatie.

„M-am simtit minunat la petrecerea lui #AlexeiSimpatic si ma gandesc si eu sa ii sarbatoresc ziua de nastere a lui Noah la Ambasad’or Play”, ne-a declarat Claudia Pavel.

Mai mult decat atat, celebrele mamici au fost admirate de toata lumea prezenta. Acestea au intors privirile tuturor invitatilor, siluetele lor fiind demne de invidiat. Desi toate vedetele tin la silueta, acestea si-au dat frau liber poftelor pentru o zi si au mancat un tort delicios Luca, in forma de Ferrari, de la Cofetaria Claus.

Leave a Comment