Brandon Bays revine în România cu seminarul „Journey Intensive”

Brandon Bays revine în România cu seminarul „Journey Intensive”

Brandon Bays revine în România cu seminarul „Journey Intensive”

Expertă în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, Brandon Bays va susţine la Bucureşti Seminarul „Journey Intensive” – celebru în întreaga lume pentru beneficiile multiple pe care le aduce în toate domeniile vieţii.

Brandon Bays va preda metoda ei de lucru asupra emoțiilor dureroase, numită “Călătoria”, în cadrul Seminarului “Journey Intensive”, ajunsă la a 7-a ediție în România. Evenimentul va avea loc la RIN Grand Hotel, între 3 – 5 iunie 2016. În acest seminar de 3 zile se învață cele mai recente tehnici. Prin meditații ghidate, metode de introspecție și alte mini-procese asociate, se experimentează direct efectele puternic eliberatoare ale tehnicii Călătoria”. Instrumentele accesibile și extrem de eficiente predate la seminarul “Journey Intensive” pot fi folosite ulterior în toate domeniile vieții. Abilitățile dobândite reprezintă instrumente foarte puternice de gestionare a emoțiilor care transformă întreaga viață în bine. Călătoria” poate fi folosită de către orice persoană care se confruntă cu o problemă fizică sau emoțională de care dorește să se elibereze – de la o boală cronică (pentru a elibera stresul emoțional care a facilitat sau chiar a cauzat îmbolnăvirea) la probleme emoționale (anxietate, depresie, atacuri de panică etc.) până la dorința de a găsi adevărul care se află dincolo de problemele noastre emoționale”, susțin practicienii metodei.

calatoria

Călătoria” care te eliberează de emoțiile negative

Pe parcursul celor trei zile de seminar se porneșe într-o călătorie vindecătoare pentru trup și suflet, o „călătorie” în interiorul tău. „„Călătoria” despre care vorbim aici este o metodă concepută de Brandon Bays, expertă în vindecarea minte-corp, un procedeu de introspecție ghidată, prin care accesezi emoțiile negative pe care le-ai trăit cândva și conștientizezi cauzele-rădăcină ale afecțiunilor sau problemelor din viață cu care te confrunți, apoi lucrezi asupra lor pentru a le vindeca. Astfel te eliberezi de emoțiile neplăcute și ajungi să ai o perspectivă obiectivă asupra amintirilor dureroase. Este un fel de “detoxifiere emoțională” ale cărei efecte le resimți în numai 1-2 ore”, ne-au mai spus reprezentanții www.thejourney-romania.com.

Procedeul terapeutic „The Journey” („Călătoria”) a fost proiectat de Brandon Bays în urma propriei experienţe de vindecare. Diagnosticată în anul 1992 cu o tumoare de mărimea unei mingii de basket, Brandon Bays și-a dat seama că emoțiile dureroase pe care le trăise în copilărie au jucat un rol important în declanșarea bolii ei, așa că a decis să își ajute vindecarea fizică eliberându-se de stresul emoțional pe care îl stocase în suflet. Pornind de la cunoștințele pe care le avea în domeniul sănătății și de la descoperirile cele mai noi ale oamenilor de știință precum Dr. Candace Pert și Dr. Deepak Chopra, Brandon s-a vindecat în doar șase săptămâni. Reunind ulterior procedeele care au stat la baza însănătoșirii ei, ea a dezvoltat metoda de vindecare emoțională Călătoria” pe care a împărtășit-o în best-seller-ul internațional „The Journey® (”Călătoria”). Succesul de care s-a bucurat cartea a determinat-o să proiecteze o serie de worksop-uri și seminarii care se țin actualmente în 43 de țări de pe 5 continente.

Acest program de vindecare este recunoscut si utilizat in intreaga lume:

  • in tarile nordice este subventionat de unii asiguratori pentru mai multe tipuri de boli;
  • in Africa de Sud este utilizat in serviciile de urgenta ale spitalelor
  • in Anglia este utilizat in scoli, unde rata de reusita in ceea ce priveste eliminarea comportamentului violent al elevilor depaseste 97%, iar rata de promovare creste la 91-93%;
  • in Olanda este utilizat in organizatii guvernamentale pentru vindecarea problemelor declansate de stres si a sindromului “burn-out”.

Detalii și înscrieri: www.thejourney-romania.ro, tel: 0723933764 (Dr. Cristina Răduță) sau 0722657155 (Psiholog Patricia Cihodaru).

Lasă un răspuns