Clutch-ul de mătase – accesoriul preferat al vedetelor din România

Clutch-ul de mătase – accesoriul preferat al vedetelor din România

Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Geanina Ilieș, Maria Andrei și Ileana Badiu se numără printre vedetele care au decis să poarte clutch-ul de mătase anul acesta.

Divele au optat să își asorteze ținuta cu piese din mătase naturală de la Silkdom. Realizate 100% manual, clutch-urile aduc o notă aparte fiecărei ținute. Silkdom creaz atât pentru “covorul roșu”, cât și pentru femeile care știu că un accesoriu de mătase purtat la jeans într-o după-amiază la cafea sau în club cu prietenii, nu este un “faux pas” ci dimpotrivă, un mod eclectic de a-ți exprima personalitatea.

Mătasea spune întotdeauna o poveste, las-o să „vorbească” despre tine și îți va plăcea ce va avea de zis! Va povesti despre tine în cele mai alese cuvinte, te va contura în cele mai frumoase forme și te va picta în cele mai delicate culori.„, a declarat Maria Andrei.

Mătasea naturală a fost considerată de-a lungul timpului un material prețios, elegant, ce nu putea fi purtat oricum și oriunde. Tendințele din ultimele sezoane au demonstat însă contrariul și mai mult decât oricând, mătasea s-a numărat printre materialele preferate de designerii din întreaga lume. Fie că vorbim de chimonouri, eșarfe, bustiere, fuste, brățări, accesorii și mai ales clutch-uri, mătasea naturală s-a regăsit peste tot.

Mătasea este principalul material care stă la baza pieselor Silkdom. Acestea sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior și catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită provine din Franța, Japonia, Italia, China, India, dar și din România. Creații complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect unic.

Colecția de clutch-uri Silkdom transmite valorile brandului: senzualitate, îndrăzneală, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău. Sub brandul Silkdom sunt realizate și bijuterii din mătase, esarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com, la Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall, în showroom-ul Dacia 24, de pe Bulevardul Dacia, nr 24, etaj 1 și la Boutique-ul AZAY.

Lasă un răspuns