Dana Săvuică a schiat prima dată într-un Mall!

Dana Săvuică a schiat prima dată într-un Mall! 

Joia trecută a avut loc o nouă ediție a caravanei “Trăiește Inteligent”, care i-a purtat pe Dana Săvuică, dar și pe invitații săi: Ioana Cioroianu, event manager Farmec și scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locație amplasată în Shopping City Timișoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase condiții pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Startul a fost dat de Dana Săvuică, care a anunțat că începe party-ul asezonat din belșug cu tentații și voie bună marca Meli Melo, Gerovital, Redd’s, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, iar lumea, cu mic, cu mare, s-a adunat în barul SmartSki Slope, dornică să afle secretele vedetei noastre și a unei vieți trăite inteligent.

“Trăiește inteligent înseamnă, așa cum scrie Corina Ozon în noul său roman Tentații să te simți liber, neavând nevoie de multe lucruri, doar de ceva cu gust bun, priveliște frumoasă și detașare de griji. Adică libertate! Astfel la Smartski, pârtia interioară ne duce cu gândul la munte și la natură,  fiind înconjurată de oameni frumoși, liberi și descătușați de prejudecăți, unde am vorbit despre frumusețea păstrată în timp cu Gerovital, ne-am desfătat privirea cu colecția “Le Voyage” propusă de MeliMelo, am sorbit din berea Redd’s cu gust de lămâie și de merișor, am degustat vinurile Sâmburești și apa pură Aqua Carpatica, am vorbit deschis despre viață cu scriitoarea Corina Ozon și mi-am atins dorințe neîndeplinite până acum, să îmi pun schiurile în picioare!”, ne-a declarat Dana Săvuică.

flvn9455

În cadrul evenimentului s-a vorbit despre noile produse Gerovital Tratament Expert, o gamă ce oferă soluții complete pentru îngrijirea și tratarea părului și a scalpului. Fie că vorbim de părul degradat, lipsit de volum, deshidratat sau de scalpul cu exces de sebum pentru toate acestea gama Gerovital Tratament Expert are soluții ce acoperă toți pașii necesari pentru a avea un păr sănătos și plin de vitalitate. Iar bărbații au fost încântați de produsele Gerovital Men – Gama de produse destinată îngrijirii cotidiene a bărbaților concepută pe baza particularităților pielii acestora cu absorbție rapida, textură ușoară, parfumare specifică și ușor de aplicat.

flvn9776

Moment inedit! Prima lecție de ski a Danei pe pârtia interioară la Smartski!

Momentele au fost presărate cu surprize pentru public începând cu prezentarea de modă cu noua colecție Meli Melo, dar și prin prezența Corinei Ozon, care revine cu bucurie, alături de Dana Săvuică, la Timișoara, orașul sau natal, unde exemplare din trilogia “Amanților”, “Până când mă voi vindeca de tine”, dar și „Tentații” au ajuns la cei mai norocoși dintre participanți, în urma unui concurs. Aceștia au fost purtați într-o discuție fără prejudecăți despre “Cum menții vie o relație?”, îmbiați de Dana și Corina să-și trezească simțurile și dorințele cu berea Redd’s cu gust de merișor.

„Sunt bucuroasă că am fost parte din experiența  Caravanei „Trăiește intelligent” cu o diversitate de momente de beauty, sănătate, fashion, degustare de băuturi de calitate, parfumuri, toate în conceptul inedit oferit de SmartSki. Mi-a făcut plăcere să particip în calitate de invitată a Danei Săvuică și să adaug o nuanță în paleta evenimentului prin cărțile mele. Romanul „Tentații”, proaspăt publicat, s-a integrat de minune în această atmosferă”, ne-a declarat Corina Ozon.

Lasă un răspuns