Fashion Kids, sezon nou la Nova Tv

Fashion Kids, sezon nou la Nova Tv!

Fashion Kids, sezon nou la Nova Tv!

Nova TV revine cu un nou sezon al emisiunii „Fashion Kids”, din 16 iulie, sâmbătă de la ora 18.30. În plin sezon estival, emisiunea își propune să le aducă celor mici aflați în vacanța mare, informaţii utile şi subiecte de interes, atât pentru ei cât şi pentru părinţii lor. Vor fi prezentate și tendințele vestimentare pentru cei mici, sfaturi și trucuri utile iar cei mai renumiți specialiști vă vor consilia.

De asemenea, cei mici se vor întâlni cu vedetele lor preferate, de la care vor afla cum își petrec vara și cum se distrau în copilărie în vacanța mare, atât de așteptată.

Fashion Kids”, lansată de Nova TV , este o emisiune produsă de Adela Diaconu, unul dintre cei mai valoroşi producători de emisiuni fashion/lifestyle din România. Despre „Fashion Kids”, producție ce se difuzează în weekend la Nova TV, Adela spune că îşi dorește la fel ca în sezonul trecut să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor . „Emisiunea va fi locul în care cei mici își pot manifesta talentul, creativitatea, iar părinții vor primi toate noutățile si informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști pe domeniul lor de activitate.” spune Adela Diaconu.

Adela 2

Emisiunea va fi prezentată de „Super Model of the World”

Prezentatoarea emisiunii, Bianca Drăghiciu a câştigat titlul de “Super Model of the World” dar şi premiul special al juriului la concursul Little Miss World Universe 2016, desfăşurat în Bodrum, Turcia. Bianca este dezinvoltă, spontană, adoră ceea ce face și acest lucru se vede pe micul ecran, primul sezon al emisiunii având un mare succes în rândul telespectatorilor. Emisiunea a fost premiată în cadrul mai multor gale de televiziune din România pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle pentru copiii. „Avem așteptări la fel de mari și sezonul acesta, mai ales că Bianca a devenit faimoasă la doar 11 ani”, adaugă Adela Diaconu

Fashion Kids” este singura emisiune TV din România unde cei mici îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea.

Lasă un răspuns