Fuego surprinde în calitate de pictor!

Fuego surprinde în calitate de pictor!

Mai toată țara îl știe pe Fuego, cântărețul, fie pentru colinde, fie pentru brad sau pentru muzica sa romantică, ce reușește, de două ori pe an, să facă săli pline peste tot prin sală. Însă nu toți îl știu pe Paul Surugiu-Fuego pictorul, cel care își vinde operele, iar din fondurile strânse sprijină artiștii mari ai țării aflați la nevoie, precum și tineri talentați, până acum ajutând aproape 140 de artiști.

Iată că în doi ani, de când a dat naștere proiectului Art by Fuego, interpretul a organizat 10 vernisaje, peste tot în România. Ultimul a fost un adevărat eveniment, fiind condimentat cu exclusivități și cu 30 de opere expuse, pictate de Fuego pe parcursul verii, noaptea, în momentele sale de relaxare. Acest vernisaj a avut loc la Iași, în celebrul Palat al Culturii, într-o sală spectaculoasă, unde au venit peste 300 de ieșeni.

Fuego a sosit la eveniment cu o limuzină de epocă, fiind însoțit de doamna cântecului popular Sofia Vicoveanca, pe care a și premiat-o în seara respectivă, alături de jurnalista Irina Păcurariu, soprana Ana Maria Donose, actrița Mihaela Arsenescu Werner și profesorul Daniel Condurache. Totodată, Fuego a mai sprijinit și trei tineri extrem de talentați, iar Stela Enache i-a făcut o supriză, venind tocmai de la Paris, pentru a aduce amândoi un omagiu marelui compozitor Florin Bogardo.

Eu nu sunt pictor! Sunt un amator pasionat, cu un pic de talent, care face asta pentru a sprijini. Îmi spunea cineva că e suficient să dau sfoară în țară ca să ajut, dar nu vreau asta. Mă simt util și cred că ne un schimb echitabil închinat celor care-și dăruiesc sau și-au dăruit viața artei. 

La Iași a fost cu totul și cu totul special! Am condimentat seara cu momente unice. Doamna Sofia Vicoveanca ne-a oferit tuturor o nouă lecție a demnității, iar vedetele au fost tablourile mele, cele la care țin enorm!” ( PAUL SURUGIU )

Lasă un răspuns