HIFU, tehnologia revoluționară ce înlocuiește lifting-ul facial chirurgical

HIFU, tehnologia revoluționară ce înlocuiește lifting-ul facial chirurgical

Ultima inovație în domeniul estetico-medical care revoluționează tehnicile de lifting facial este FaceLift PRO, un echipament avansat ce funcționează pe baza unei tehnologii premium – HIFU – care oferă rezultate vizibile imediate în rejuvenarea tenului matur.

Principiul terapiei HIFU se bazează pe ultrasunete focusate de înaltă frecvență care acționează în straturile profunde ale pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. Astfel rejuvenarea începe imediat dupa ședința de terapie și continuă chiar și în săptămânile de după tratament.

Uită de intervențiile chirurgicale dureroase! Încearcă terapia HIFU și redă tinerețea tenului tău cu doar o ședintă de tratament!

Medicina estetică dispune de un arsenal vast de tehnologii în lupta cu îmbătrânirea tenului, însă HIFU este unica procedură ce garantează rezultate incredibile în tratarea problemelor ca redefinirea formei ovalului feței, bărbia dublă sau ridicarea sprâncenelor.

Beneficiile tratamentului cu tehnologia HIFU:

  • Rezultate vizibile imediat dupa procedură;
  • Tonifiere și fermitate a pielii, stimulare de colagen;
  • Tratamentul nu este dureros și nu necesită reabilitare;
  • Ultrasunetele sunt inofensive pentru pentru organism;
  • Indicat pentru toate tipurile de piele, în orice anotimp.
  • Rezultate dovedite clinic și tehnologie aprobată FDA.

Tratamentele de lifting instant realizate cu echipamentul revoluționar FaceLift PRO pot fi efectuate în centrul Chic Salon Izvor. Pentru informații suplimentare, puteți suna la: 0726 244 453.

Lasă un răspuns