Lipoliza, tratamentul revoluţionar care topeşte celulita!

Lipoliza, tratamentul revoluţionar care topeşte celulita!

lipolizaLipoliza, tratamentul revoluţionar care topeşte celulita!

Vară fără celulită pe coaspe şi burtă? Se poate cu ajutorul lipolizei, tratament ce topşte ţesutul gras. „Lipoliza este cea mai eficientă metodă nechirurgicală de a topi grăsimea localizată. Metoda foloseşte un amestec de substanţe care intervine în metabolismul grăsimii, astfel încât pe zona tratată grăsimea se subţiază şi chiar dispare.  Efectul este permanet. Sunt necesare doar 3 sau 4 sedinţe. Preţul în luna iunie este promoţional în cabinetul nostrum, fiind de 300 lei/şedinţa. Rezultatele se văd de la o şedinţă la alta, prin diminuarea circumferinţei zonei respective, prin diminuarea stratului grăsos, prin înmuierea stratului adipos”, a mărturisit dr. Daniela Căţănaş (drcatanas.ro) , ce are cabinetul pe str. Puţul lui Zamfir nr.37.

„Rezultatele obţinute sunt de durată sau chiar permanente”


Lipoliza acţionează prin injectarea în stratul de grăsime a unui amestec de substanţe ce conţine fosfatidilcolină, PPC, o substanţă ce se găseşte în mod natural în corpul nostru având rol în emulsifierea şi descompunera grăsimilor şi a colesterolului. “PPC este o substanţă hepatoprotectoare fiind folosită cu mult succes în reducerea nivelului de colesterol. Pacientul ideal pentru lipoliză este cel care are o greutate aproape de normal, cu o dietă sănătoasă, care prezintă acumulări de grăsime  localizată, care nu pot fi eliminate prin dietă sau sport: bărbie dublă, pliuri în zona axilară, grăsime în jurul genunchilor, interiorul coapsei, zona inferioară abdominală. Lipoliza este de asemenea ideală pentru pentru corectarea inegalităţilor rezultate după liposucţie. Rezultatele obţinute sunt de durată sau chiar permanente, în sensul că la o creştere în greutate ulterioră depunerile de grăsime vor mici sau nule pe zona tratată”, ne-a mai spus dr. Daniela Căţănaş.

-Intervalul între ședințe de asemenea poate varia de la 7 la 14 zile funcție de răspunsul pacientului și de evaluarea clinică.

-Imediat după tratament pot apărea roșeața, căldura locală și o ușoara tumefiere, semne care vor disparea în 2-3 zile. Se recomandă masajul zonei imediat după tratament și în următoarele 3-7 zile.

-Rezultatele se văd de la o ședintă la alta, prin diminuarea circumferinței zonei respective, prin diminuarea stratului grăsos, prin înmuierea stratului adipos.
-Este recomandat ca pe parcursul tratamentului pacientul să se hidrateze foarte bine, să nu consume mâncăruri grase și să crească nivelul de sport. În felul acesta arderile grăsimilor care sunt mobilizate din zona tratată sunt metabolizate în ficat mai ușor.

Detalii şi programări la tel: 0729.074.824

lipoliza

Lasă un răspuns