Mămicile din showbiz s-au reunit!

Mămicile din showbiz s-au reunit!

Mămicile din showbiz s-au reunit!

Mamici celebre din peisajul monden autohton s-au reunit sâmbătă, la centrul de evenimente pentru copii, Ambasad’Or Play, la o fabuloasă petrecere destinată lui Alexandru Cojucar Toma care a împlinit cinci ani. Acestea au sărbătorit alături de copiii lor cât a fost ziua de lungă, printre baloane, figurine, super-eroi și personaje din minunata lume Disney.

Claudia Pavel, Diana Matei și Ianna Novac au fost câteva dintre mămicile care au ales să își răsfețe copiii într-unul dintre cele mai spectaculoase centre de evenimente destinate copiilor. Deși programul lor este unul destul de încărcat, mămicile nu ratează nicio ocazie de a-și petrece timpul liber alături de cei mici. Acestea s-au distrat de minune alături de cei mici, au cântat împreună cu aceștia, i-au încurajat să participe la activitățile distractive desfășurate de către animatori și s-au bucurat de jocurile de ultima generație. „M-am simțit minunat la petrecerea lui #AlexeiSimpatic și mă gândesc și eu să îi sărbătoresc ziua de naștere a lui Noah la Ambasad’or Play”,
ne-a declarat Claudia Pavel.

IMG_6503

Mai mult decât atât, celebrele mămici au fost admirate de toată lumea prezentă. Acestea au întors privirile tuturor invitaților, siluetele lor fiind demne de invidiat. Deși toate vedetele țin la siluetă, acestea și-au dat frâu liber poftelor pentru o zi și au mâncat un tort delicios Luca, în formă de Ferrari, de la Cofetăria Claus.

IMG_6012

Lasă un răspuns